Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Tjera

Tjera

Professioneel copywriter

Locatie: Nederland
|
Actief sinds: 29-08-2016
|
Uurtarief: € 35
|
Profiel bekeken: 718 keer
|

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Joost Albert Erwin Hans Bjorg Ricardo Kim Daniel Harriette Pauline Robert Robin Ewoud Tobias Danny

Profiel

Ik ben professioneel copywriter. Ik schrijf woorden, voor websites, brochures, boeken, scripties, nieuwsbrieven, flyers, persberichten, productbladen, technische instructies en veel meer. Noem het maar en ik schrijf het. Ik werk samen met bedrijven en individuele opdrachtgevers, vanuit mijn bedrijfje Simbolis.nl. Ik ben flexibel en creatief. Ik werk snel en efficiënt. Ik doe dat in goed overleg tijdens elke stap. Om het beste resultaat te krijgen moeten we samenwerken. Ik zeg altijd hoe het is, stel geen onnodige vragen en lever af wat je vraagt. Ik waardeer elke opdrachtgever en sluit aan bij de gewenste communicatie. Ik luister goed naar alle wensen en ideeën. Ik neem alleen opdrachten aan die ik ook waar kan maken. Ik zeg het als beter een ander het kan doen. Ik werk altijd met 100% inzet, hoe groot of klein de opdracht ook is. Tegen een eerlijk, schappelijk tarief. Kortom, als je woorden nodig hebt van een professionele, nuchtere copywriter, neem dan vandaag nog contact met me op.

Portfolio

Korona2000320DSC_3998.jpg

Aardbeiplantjes

Teksten voor website, reclamemateriaal, folders, e.d.
Personaljeans.jpg

Personal Jeans

Schrijven teksten voor website, reclame, ondernemings- en marketingplan.
simbolis nieuwe site.png

Diverse overige opdrachtgevers

Copywriters opdrachten vanuit Simbolis.nl voor diverse opdrachtgevers, op het terrein van o.a. overheid, politiek, natuurorganisatie, start-ups, jongerenorganisaties, adviesbureaus en automatiseringsbureaus. Werkzaamheden bestonden uit schrijven van teksten voor website, opstellen organisatierapporten en marketingplannen, redigeren van beleidsplannen, teksten voor folders, schrijven handboeken, opstellen procedures, schrijven persberichten, uitwerken van interviews, ghostwriting voor een boek, redigeren scripties, corrigeren diverse teksten, boeksamenvattingen, etc.
Hooglandsubsidie.jpg

Hoogland Subsidieadvies

Recent heb ik nieuwe teksten geschreven voor de site van Hoogland Subsidieadvies in Leeuwarden.

Uitgevoerde opdrachten

Advies bij het Schrijven van een Boek
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen een boek te schrijven. Ik wil een groot gedeelte zelf doen, maar ik zoek iemand die mijn verhaal kan aanvullen en die mij advies kan geven.    Prijs is in overleg.   Bij interesse zal ik verder in detail treden over het onderwerp van het boek.   …
Utrecht 14-01-2017

Vraag Tjera direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden