Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Steven

Steven de Rooij

geschreven en gesproken woord

|
Locatie: Breda
|
Actief sinds: 05-01-2018
|
Uurtarief: € 35
|
Profiel bekeken: 261 keer
|
KvK-nummer: 65462734 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

STEEV

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Teksten op maat: creatief, helder en doelgericht.

Uw boodschap verdient het om vertaalt te worden - op een manier die past bij uw merk, uw doelgroep en uw doelstellingen voor het project. U geeft de tone-of-voice aan, de tekst doet het spreken. Enthousiasmeren, informeren, activeren, emotioneren; geen doel is onmogelijk. Met een hart voor vele onderwerpen en stijlen, en natuurlijk de Nederlandse taal op zich, probeer ik me vast te bijten 'in de materie' en de opdracht me eigen te maken.

Als afgestudeerd 'manager creatieve industrie' (NHTV Breda University of Applied Sciences) en uitvoerend artiest, heb ik geruime ervaring met domeinen als: evenementen, muziek, podiumkunsten, kunsten, film, sport-en-spel, workshops en belevingsconcepten. Daarnaast draag ik een warm hart voor thema's als politiek, exacte wetenschap, sociale wetenschap, mythologie/esoterie, geschiedenis en meer.

Mijn ervaring met tekst is veelzijdig. Waar dicht, storytelling en songwriting absoluut mijn allergrootste passies zijn, heb ik de afgelopen jaren veel soorten teksten mijn pen (lees: toetsenbord) laten passeren. Uw webpagina-tekst is mij net zo lief als het ontwikkelen van karakters voor een serie sketch-video's. Schiet! Ik laat u graag zien wat ik kan alvorens de opdracht van start gaat.

Referenties

Datum:
01-05-2018
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren

Uitgevoerde opdrachten

Ghostwriter voor Schrijven van een Rap
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die 32 bars kan schrijven voor me. Elke zin moet kort zijn want ik rap op trap muziek.    Het moet over fake rappers gaan. Die echt nep zijn en doen alsof ze schieten maar ze hebben geen pistool. Er moet ook punchlines en al die dingen in zitten.     Wie kan mij helpen?
Rotterdam 6 jan

Vraag Steven direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden