Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Siebren

Siebren Doolaard
Over Siebren

Welkom op mijn profiel!

Als het gaat om promoten van een product, service of merkbeleving, help ik uw bedrijf of organisatie verder met het creëren van visuele producties. Zowel Online als offline zijn er steeds meer mogelijkheden om video in verschillende vormen in te zetten om uw doelgroep te bereiken. Ik wil u daarbij ondersteunen in het ontwikkelen van kwalitatieve video's, animatie en fotografie.

De combinatie van creativiteit in het behalen van een prachtig beeld tot het technisch zorgen voor goede belichting, camera en gestroomlijnde productie is altijd grote uitdaging. Werken met de juiste mensen in een team is hiervoor cruciaal. Zo al deze bovengenoemde uitdagingen in een goede banen te lijden. Dit geld voor zowel film als fotografie.

Juist nu wordt het steeds aantrekkelijker om visuele content online in te zetten. Zowel voor de grote merken als het kleinbedrijf biedt...

Siebren Doolaard

Schoonhoven

Expertisegebieden:

 

Portfolio

Fotografie
(Lees verder)
Loading.

Film
(Lees verder)
Loading.

Animatie
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag Siebren direct om offerte

Werk op locatie
Stuur deze aanvraag behalve naar Siebren, ook naar andere freelancers in hetzelfde expertisegebied.


Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Geheel gratis!

Contact

Telefoon / mobiel
0622785357
KvK-nummer
Adresgegevens
Waagstraat 5A
2871CT Schoonhoven
Bedrijfsnaam
SEAP Media
Social Media

Stuur een bericht