Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Siebren

Siebren Doolaard

SEAP Media

Locatie: Schoonhoven
|
Actief sinds: 01-05-2018
|
Uurtarief: € 50
|
Profiel bekeken: 104 keer
|
KvK-nummer: 62074083 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

SEAP Media

Adresgegevens

Waagstraat 5A
2871CT Schoonhoven

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Welkom op mijn profiel!

Als het gaat om promoten van een product, service of merkbeleving, help ik uw bedrijf of organisatie verder met het creëren van visuele producties. Zowel Online als offline zijn er steeds meer mogelijkheden om video in verschillende vormen in te zetten om uw doelgroep te bereiken. Ik wil u daarbij ondersteunen in het ontwikkelen van kwalitatieve video's, animatie en fotografie.

De combinatie van creativiteit in het behalen van een prachtig beeld tot het technisch zorgen voor goede belichting, camera en gestroomlijnde productie is altijd grote uitdaging. Werken met de juiste mensen in een team is hiervoor cruciaal. Zo al deze bovengenoemde uitdagingen in een goede banen te lijden. Dit geld voor zowel film als fotografie.

Juist nu wordt het steeds aantrekkelijker om visuele content online in te zetten. Zowel voor de grote merken als het kleinbedrijf biedt het online landschap een ongelofelijk platform om op alle niveau’s uw dienst, product of werving te promoten en uit te zetten. Wanneer u iemand zoekt die hierin mee wilt denken en het kan uitwerken, bied ik me bij deze aan!

Siebren Doolaard

Portfolio

Fotografie

Film

Animatie

Vraag Siebren direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden