Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Saskia

Saskia Post

Grafisch Vormgever Creatief Ontwerper in Logo's, Huisstijl e

|
Locatie: Ilpendam
|
Actief sinds: 11-07-2016
|
Uurtarief: € 45
|
Profiel bekeken: 1112 keer
|
KvK-nummer: 50917943 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

GUM

Profiel

Mijn naam is Saskia Post, ik kom uit Amsterdam en ik ben 7 jaar professioneel actief als grafisch vormgever. Zowel zelfstandig als in dienst van bureaus heb ik een brede variatie aan opdrachten in mijn portfolio, voor bijvoorbeeld Jamie Oliver, Albert Heijn, Battatura en Top Gear. Als vormgever vind ik het belangrijk dat mijn werk een frisse uitstraling heeft en ik probeer daarbij altijd een unieke visuele invalshoek te vinden. Ik werk snel, nauwkeurig en altijd binnen de gewenste deadline. Een heldere (persoonlijke) communicatie zorgt voor het perfecte resultaat, daar waar mogelijk betrek ik u graag bij het proces. Heb je vragen of wil je eens van gedachte wisselen? Neem gerust vrijblijvend contact op of bezoek mijn website. Samen komen we er vast uit en tot mooie resultaten, ik drink graag een kop koffie om de opdracht persoonlijk te bespreken.

Je kunt mij o.a. vragen voor; logo ontwerp, huisstijl, visitekaartje, geboortekaartje, trouwkaartje, illustraties, opmaak/ontwerp boek, magazines/brochures, posters, flyers, websites, ect.

Programmakennis: Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe Photoshop, Acrobat, Keynote, Powerpoint, Microsoft Word en Excel.

Portfolio

Cover Jamie.jpg

Stickeralbum Jamie Oliver

Voor Jamie Oliver heb ik een stickeralbum vormgegeven voor de Australische markt. Het boek is gericht op kinderen en neemt ze mee naar de tuin van Jamie Oliver. Zo leren ze alles over de herkomst en groei van groente, fruit, granen en eieren. Jamie's Garden is in een oplage van miljoen gedrukt.
Visitekaartje-totaal.jpg

Huisstijl Hidde Jansen

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe huisstijl of juist een vernieuwing van de huidige huisstijl, ik heb ruime ervaring in het ontwerpen van huisstijlen. We nemen je wensen door en ik bekijk wat bij jouw bedrijf past.
Geboortekaartje-Moos-voor-en-achter.jpg

Geboortekaartje

Bij een bijzonder moment hoort natuurlijk ook een bijzonder kaartje. Ik help je graag met het ontwerpen van een mooi en uniek kaartje. Ook voor trouwkaarten kan je bij mij terecht.
Battatura-2.jpg

Brochure voor Battatura en Jack&Francis;

Een brochure of catalogus is een goede manier om uw product op een aantrekkelijke en representatieve manier aan klanten te kunnen laten zien. Vertel mij wat uw wensen zijn en samen komen we tot een mooie overzichtelijke brochure/catalogus voor uw bedrijf.
Definitief logo.jpg

Logo Essa Design

Logo voor het Amsterdamse sieradenlabel Essa Design. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe huisstijl of juist een vernieuwing van de huidige huisstijl, ik heb ruime ervaring in het ontwerpen van huisstijlen. We nemen je wensen door en ik bekijk wat bij jouw bedrijf past.

Referenties

Datum:
31-07-2017
Van:
Hans Hello
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Saskia heeft onze opdracht (het samenstellen en opmaken van twee merk-catalogi) naar volle tevredenheid uitgevoerd. Ondanks dat wij als opdrachtgever bleven wisselen van mening over kleine onderwerpen en details, hield Saskia de hoofd-opdracht en deadlines goed in de gaten en heeft zij ons tegelijk verrast met een zeer stijlvolle en creatieve opmaak van het geheel. Kortom: wij zouden Saskia warm aanbevelen voor elke volgende opdrachtgever!
Datum:
15-09-2016
Van:
Lianne Lanfermeijer
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Saskia heeft voor mij verpakkingen ontworpen voor gepersonaliseerde chocolade tabletten. Al vanaf het begin had ik meteen een goed gevoel bij haar. De communicatie wat betreft de opdracht verliep allemaal heel soepel, ze luistert naar wat je ECHT wilt, is creatief, in staat andere stijlen toe te passen en staat open voor feedback! Ik heb nu zes prachtige verpakkingen waar ik enorm blij mee ben ! :-) Lianne Lanfermeijer
Datum:
03-08-2016
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
We gunden Saskia Post de opdracht voor het verder ontwerpen en vormgeven van het geboortekaartje van onze zoon in eerste instantie vanwege haar enthousiaste reactie op onze vraag/opdracht. Haar portfolio en haar veelzijdigheid daarin met name illustraties voor kinderboeken speelden eveneens een belangrijke rol. De communicatie over het ontwerp verliep vlekkeloos. Ze voerde de opdracht uit met plezier en het resultaat is er ook naar. Het resultaat is echt prachtig geworden! We krijgen ontzettend veel lovende en mooie reacties op het geboortekaartje. Onze kraamhulp wilde voor het ontwerp van haar bedrijfslogo graag met Saskia in contact komen.

Uitgevoerde opdrachten

Grafisch vormgever voor Opmaak van Productcatalogus
Beste freelancers,    Wij zijn een jonge speler in de optische eyewear industrie. Wij zijn wholesaler / distributeur van twee eigen merken.    Voor onze klanten (onafhankelijke opticiens in binnen- maar voornamelijk buitenland) willen wij een nieuwe (papieren) catalogus opmaken die onze huidige collectie bevat alsmede een klein…
Delft 15-06-2017
Illustrator Massage Cursus gezocht
Beste illustratoren,    Ik ben net begonnen met mijn eigen massagesalon. Nu wil ik ook massage cursussen gaan geven en hierbij ben ik opzoek naar iemand die een paar tekeningen kan maken. Deze tekeningen zullen gebruikt worden tijdens de cursus om voor meer duidelijkheid te zorgen.    Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn. 
Oisterwijk 13-06-2017
Logo Ontwerp voor Briefpapier en Visitekaartjes
Beste freelancers,    Voor onze stichting willen wij briefpapier, enveloppen en visitekaartjes laten ontwerpen met een eigen logo in kaligrafie schrift. Graag komen wij in contact met een freelancer die dit voor ons zou kunnen doen. Wij hebben al een goed beeld van hoe het logo eruit moet komen te zien.    Wij zien graag een reactie…
Tilburg 29-08-2016
Ontwerpen Chocolade Verpakkingen
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die sjablonen/mallen wil ontwerpen voor 400gr. chocolade verpakkingen die op een internetwebsite moeten komen. Het idee lijkt op een kaart van Greetz waarbij je ook je eigen foto en tekst kunt uploaden.    Hierin zou ik graag beginnen met 6 gelegenheden;  1. Verjaardag …
Oosterhout 14-08-2016
Ontwerp van Geboortekaartje
Beste freelancers,    Ik heb zelf een geboortekaartje ontworpen, dat nog niet af is. Zelf wilde ik rode hangmatjes maken en er een baby gelukspoppetje in doen. Datzelfde idee had ik oorspronkelijk ook voor de vader en moeder. Dus het idee was 3 hangmatjes met 3 gelukspoppetjes, maar de vraag is of dat überhaupt kan.  Ik…
Zeist 13-07-2016

Vraag Saskia direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden