Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Roy

Roy ClaassenOver Roy

Met ruim 15 jaar ervaring geen jong talent maar zeker ook geen vastgeroeste media-dinosaurier. Vanuit een samenwerking biedt ik de vormgeving en ontwikkeling van websites aan. Van eenvoudig tot complexere oplossingen. Bij ieder project staat de ondernemer (het bedrijf) centraal. Want meer dan ooit, is de inhoud sleutel tot succes.

Als freelancer ben ik breed inzetbaar. Mijn jarenlange ervaring als vormgever, interaction-designer en webdesigner komen samen in de wijze waarop ik opdrachten aanpak. Ik durf te kijken naar uw klanten, uw markt en naar het onderscheidend vermogen van uw bedrijf.

Van vormgeving van huisstijlen tot online marketing. Met de laatste paar jaar steeds meer nadruk op de volledige inhoud van online en off-line uitingen. N.a.v. enthousiaste reacties van klanten ben ik steeds vaker teksten gaan schrijven. Voor het web een combinatie van tekst en vindbaarheid. Evenwicht tussen beeld, tekst en gericht op de doelstellingen...

 

Portfolio

Investia Afbouw, rennovatie en totaalbouw
(Lees verder)
Loading.

Webwinkel vintage producten
(Lees verder)
Loading.

Nobelparket website
(Lees verder)
Loading.

Nijssenvloeren.nl
(Lees verder)
Loading.

Website Koenraads
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag Roy direct om offerte


Contact

Telefoon / mobiel
0681155112
Social Media

Stuur een bericht