Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Met ruim 15 jaar ervaring geen jong talent maar zeker ook geen vastgeroeste media-dinosaurier. Vanuit een samenwerking biedt ik de vormgeving en ontwikkeling van websites aan. Van eenvoudig tot complexere oplossingen. Bij ieder project staat de ondernemer (het bedrijf) centraal. Want meer dan ooit, is de inhoud sleutel tot succes.

Als freelancer ben ik breed inzetbaar. Mijn jarenlange ervaring als vormgever, interaction-designer en webdesigner komen samen in de wijze waarop ik opdrachten aanpak. Ik durf te kijken naar uw klanten, uw markt en naar het onderscheidend vermogen van uw bedrijf.

Van vormgeving van huisstijlen tot online marketing. Met de laatste paar jaar steeds meer nadruk op de volledige inhoud van online en off-line uitingen. N.a.v. enthousiaste reacties van klanten ben ik steeds vaker teksten gaan schrijven. Voor het web een combinatie van tekst en vindbaarheid. Evenwicht tussen beeld, tekst en gericht op de doelstellingen van uw organisatie.

U kunt bij mij terecht voor vormgeving, webdesign, seo/sem (online marketing) en voor teksten met beleving die zonder verlies van boodschap ook optimaal zijn voor de vindbaarheid.

Heeft u een uitdaging?
En zoekt u iemand die "echt" met u mee denkt dan verneem ik graag van u!

Portfolio

investialaunch.jpg

Investia Afbouw, rennovatie en totaalbouw

Investia is voor mij een van die ideale opdrachtgevers waarbij alles samen komt. Vanaf het begin werd er mee gedacht over de indentiteit van dit bedrijf. Meerdere afspraken waarbij de klant aan het woord is, ik luister, noteer en stel vragen om tot de kern te komen. De absolute meerwaarde van dit bedrijf wordt in kaart gebracht. Dit stelt mij in staat om tot een passend resultaat te komen. Van keuze aan beeld, creatie van beeldmerk tot de realisatie en volledige invulling van de website. Teksten volledig geschreven op basis van de kennis die is opgedaan. Een duidelijke visie, de wijze waarop men werkt en wie men is vertaalt naar krachtige webteksten. Deze volledige aanpak is kenmerkend voor de wijze waarop ik graag werk.
Schermafbeelding-2018-03-05-om-14.10.32.png

Webwinkel vintage producten

Voor Alta-design.nl werd een webshop ontwikkeld met een aantal functies die je niet zo snel tegen komt. Zo zijn er twee alternatieve bestel opties die ingesteld kunnen worden door de eigenaar/beheerder. Dit maakt het mogelijk om bij producten waar voorafgaand aan de verkoop contact moet plaatsvinden, dat dat in een zoveel mogelijk "order" proces plaats kan vinden. Producten die direct afgerekend kunnen worden, hebben hun one-page checkout functionaliteit en de producten waar bijvoorbeeld vanwege het formaat of de kwetsbaarheid (verzending) contact over moet zijn hebben een button voor meer informatie/offerte aanvragen. Geheel naar wens van deze opdrachtgever is de layout (weergave product-foto's) geen slider of Lightbox pop-up maar een scroll op de pagina. Zo zijn alle afbeeldingen direct zichtbaar, precies zoals ze zijn zonder overbodige toeters of bellen.
Schermafbeelding-2018-03-05-om-14.23.09.png

Nobelparket website

Er zijn er niet zo veel meer: Meester Parketteur en we waarom mede daarom verheugd dat een website te mogen vormgeven en realiseren voor Nobel Parket. De website heeft een eigen frisse stijl en biedt veel informatie m.b.t. de mogelijkheden maar ook m.b.t. de kennis en ervaring die zo belangrijk is voor een goed resultaat. Aandachtspunten voor deze opdracht waren: Overzichtelijk, direct contactgegevens goed zichtbaar, laagdrempelig en in stijl. Op de rubriek-pagina's is telkens een geavanceerd contact-formulier aanwezig waarmee men meteen gericht contact kan opnemen. Op een later moment worden er ook foto's gemaakt van de nieuwe locatie/showroom en die zullen terug te zien gaan zijn op de website.
Schermafbeelding-2018-03-06-om-09.25.10.png

Nijssenvloeren.nl

Nijssen Vloeren is een jong bedrijf gespecialiseerd in gietvloeren. Als kleine onderneming met werkzaamheden waarbij je weinig tijd hebt voor de commerciƫle kant, is het van belang dat er op een efficiƫnte manier met grote regelmaat offerte-aanvragen binnen komen. De website is zo ingericht dat er voldoende informatie is met telkens een call2action. Daarnaast zijn er een heel aantal landingspages die het goed doen in de resultaten. Ook wordt er een google Adwords campagne beheerd. Deze inspanningen zorgen er maand in, maand uit voor dat Nijssen Vloeren voldoende omzet kan maken.
Schermafbeelding-2018-09-14-om-10.21.15.png

Website Koenraads

Koenraads groeide van timmerbedrijf uit tot schadeherstel bedrijf bij calamiteiten. Een website die past bij de huisstijl, webteksten die de professionele werkwijze van het bedrijf goed omschrijven maar ook de nuchterheid laten doorklinken. De slider met iconen en foto's geven een duidelijk beeld van wat Koenraads doet. Geen overbodige zaken maar recht voor zijn raap. Koenraads heeft tevens een beheer abonnement zodat ze zich volledig kunnen richten op waar ze zelf goed in zijn.

Vraag Roy direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden