Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Richard en Barbara

Richard en Barbara van Zijll de Jong

Locatie: Arnhem
|
Actief sinds: 16-02-2018
|
Uurtarief: € 70
|
Profiel bekeken: 308 keer
|
KvK-nummer: 27244772 informatie

Contactgegevens:

Adresgegevens

Sylvalaan 10
6816 RB Arnhem

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Wij zijn Barbara (fotograaf) en Richard (grafisch ontwerper). Wij kunnen voor u als duo aan de slag maar u kunt ons natuurlijk ook apart van elkaar inhuren. Wij werken net zo vaak met als zonder elkaar.

Barbara studeerde fotografie aan de Kunstacademie in Den Haag en de Fotoacademie in Amsterdam. Naast haar werk als autonoom fotograaf, heeft zij zich gespecialiseerd in portret- en productfotografie. Haar foto’s kenmerken zich door sfeer en een ingehouden passie. Daarmee geeft ze de toeschouwer ruimte voor eigen invulling terwijl haar foto’s nooit zweverig of raadselachtig zijn.
Ook met haar portretten probeert zij altijd meer te zeggen dan wat de buitenkant laat zien waardoor de geportretteerde diepte in inhoud krijgt. Maar eerlijk is eerlijk, van een ‘gewone’ technische foto is ze ook niet vies. Barbara’s werk wordt regelmatig bekroond bij fotowedstrijden.

Richard werkte, totdat hij in 1998 afstudeerde aan de Kunstacademie in Den Haag, bij uitgeverijen. Daarna heeft hij grafisch ontwerpburo Pino Design opgericht. Hij houdt zich het liefste bezig met het ontwerp en de opmaak van boeken en tijdschriften en het ontwerp van huisstijlen. Ook beleeft hij veel plezier aan het ontwerpen van folders, brochures, jaarverslagen, rapporten en websites. Richard ziet zichzelf als een luisterend ontwerper die werkt vanuit logica. Dat betekent dat alles wat hij ontwerpt, wordt vormgegeven aan de hand van uitgangspunten die de ontvanger kan begrijpen, gebaseerd op wat de opdrachtgever heeft verteld en graag wil. Iedere opdracht, klein of groot, wordt met evenveel aandacht en betrokkenheid opgepakt.

Uitgevoerde opdrachten

Sieraden Fotograaf voor Webshop
Beste freelancers,    Voor de start van mijn bedrijf ben ik op zoek naar een fotogra(a)f(e) voor het vastleggen van sieraden.    De foto's worden gebruikt voor een webshop. Het is dus een vereiste dat deze professioneel zijn en dat alle sieraden in dezelfde positie vastgelegd worden.    Kan jij me daarbij helpen, dan…
Veldhoven 11 sep

Vraag Richard en Barbara direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden