Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Richard en Barbara

Richard en Barbara van Zijll de JongOver Richard en Barbara

Wij zijn Barbara (fotograaf) en Richard (grafisch ontwerper). Wij kunnen voor u als duo aan de slag maar u kunt ons natuurlijk ook apart van elkaar inhuren. Wij werken net zo vaak met als zonder elkaar.

Barbara studeerde fotografie aan de Kunstacademie in Den Haag en de Fotoacademie in Amsterdam. Naast haar werk als autonoom fotograaf, heeft zij zich gespecialiseerd in portret- en productfotografie. Haar foto’s kenmerken zich door sfeer en een ingehouden passie. Daarmee geeft ze de toeschouwer ruimte voor eigen invulling terwijl haar foto’s nooit zweverig of raadselachtig zijn.
Ook met haar portretten probeert zij altijd meer te zeggen dan wat de buitenkant laat zien waardoor de geportretteerde diepte in inhoud krijgt. Maar eerlijk is eerlijk, van een ‘gewone’ technische foto is ze ook niet vies. Barbara’s werk wordt regelmatig bekroond bij fotowedstrijden.

Richard werkte, totdat hij in 1998...

Richard en Barbara van Zijll de Jong

Arnhem

Expertisegebieden:

 

Vraag Richard en Barbara direct om offerte

Werk op locatie
Stuur deze aanvraag behalve naar Richard en Barbara, ook naar andere freelancers in hetzelfde expertisegebied.


Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Geheel gratis!

Contact

Telefoon / mobiel
0650832703
KvK-nummer
Adresgegevens
Sylvalaan 10
6816 RB Arnhem

Stuur een bericht