Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Remzi

Remzi
Over Remzi

Todo Creative bestaat sinds 2011. De kern van het bureau is Remzi Aykut. Met jarenlange ervaring in talloze marktsegmenten en disciplines die er zijn.

Wie is Remzi?

Ideeën-generator met verbeeldingskracht. Heeft door ervaring vaak maar een half woord nodig om met verrassende voorstellen te komen.

Wat te doen

Wij denken graag eerst voordat we wat gaan doen; waarom we het doen en waartoe de campagne moet leiden. Kortom niet zonder een duidelijk doel en een gedegen plan. Zodra we dat in kaart hebben, gaan we ons buigen over wat we gaan maken en met welke middelen we dat gaan realiseren. Concept, vormgeving, copy, webdesign en webbouw, banners, DM acties, social media campagnes, fotografie, interieur vormgeving, huisstijl, verpakkingen.

Ga voor het heldere moment.

Wij vinden ook dat het heldere moment goed onderbouwd moet zijn en altijd een bijdrage moet leveren aan de kern- en merkwaarden. En om tot een goede onderbouwing te komen, gaan...

 

Portfolio

LOGO / HUISSTIJL
(Lees verder)
Loading.

fotografie/retouche
(Lees verder)
Loading.

Website
(Lees verder)
Loading.

Interieur design
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag Remzi direct om offerte


Contact

Telefoon / mobiel
0612599963
KvK-nummer
Website
Adresgegevens
Zuiddijk 16B
1501cl Zaandam
Bedrijfsnaam
TODO CREATIVE
Social Media

Stuur een bericht