Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Ramona

Ramona
Over Ramona

Met mijn jarenlange ervaring als officemanager en HR manager binnen zowel kleine als grote (multinational) bedrijven heb ik voldoende bagage om elke ondernemer te ondersteunen. Dit kan incidenteel, maar ook op interimbasis zijn.

Mijn kracht ligt in snel schakelen, het aandragen van focus, en vooral kijken en handelen naar wat de ondernemer nodig heeft en niet alleen naar wat de ondernemer vraagt. Ik schakel makkelijk tussen vloer en management en ben in staat om doelstellingen te bottom up of top down te vertalen. Als recruiter ben ik bijzonder flexibel; goede kandidaten zijn mij heilig. Ze zijn het kapitaal van je onderneming, en daar moet je goed voor zorgen. 

Ik focus op het 'probleem', kom met een oplossing en presenteer je daarmee ook het resultaat. Hierdoor weet je altijd waar je aan toe bent, houd je zelf de regie (als je dat wilt) en kun jij je focussen op je eigen werk. Dit brengt...

 

Portfolio

Taxibanen
(Lees verder)
Loading.

HR Advies | Interim HR & Office Professional | Rec
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag Ramona direct om offerte


Contact

Bedrijfsnaam
Hoevesteijn Advies

Stuur een bericht