Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Paulo

Paulo Dekkers

Helder communiceren? Maak het visueel!!!

|
Locatie: Apeldoorn
|
Actief sinds: 09-10-2013
|
Uurtarief: € 50
|
Profiel bekeken: 2456 keer
|
KvK-nummer: 58176519 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Kasuja Animation

Adresgegevens

Houtsnijdershorst 510 510
7328WG Apeldoorn

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Helder communiceren? Vertel het met beelden!!! Visualisaties informeren, enthousiasmeren en activeren uw doelgroep beter dan tekst. Zo bereikt u ook de anderstaligen of laag geletterden binnen uw doelgroep.

Het visualiseren van de teksten op uw site maakt uw boodschap beter begrijpelijk voor iedereen.
Met de inzet van animaties, illustraties en infographics kunt u promoten uitleggen en overtuigen. Vergroot uw naamsbekendheid, toon de meerwaarde van uw product, dienst of service. Help uw doelgroep bij het maken van hun definitieve aankoop besluit of maak ze fan van uw merk. Dit is allemaal mogelijk met visualisatie.

Geïnteresseerd???
Ik kom graag met u in contact om te kijken hoe ik uw boodschap helder kan visualiseren in de vorm van animatie, illustratie, of infographics.Vriendelijke groet,
Paulo Dekkers

Portfolio

001_animatie.png

Visualiseer uw boodschap met animatie

Communiceer uw boodschap met bewegende beelden.Met animatie maakt u uw boodschap beter begrijpelijk voor iedereen.

Het pakt gelijk de aandacht online en in 1 minuut kunt u uw product idee of aankondiging promoten. De vormgeving speelt een grote rol in animatie. Deze maak ik graag speciaal voor uw bedrijf op maat. Originaliteit staat bij mij hoog in het vaandel. U zult bij mij dan ook geen animatie krijgen op basis van aangekochte templates en stock beeldmateriaal.

Ook met een laag budget kan ik u van dienst zijn. Dan visualiseer ik uw boodschap op een eenvoudigere vorm door middel van een bewegende infographic. Met minimale beweging en een eenvoudig ontwerp komt uw boodschap ook over.
002_llustratie.png

Visualiseer uw boodschap met illustraties

Communiceer uw boodschap met sterk geïllustreerde beelden.Het fleurt niet alleen uw boodschap op. Illustraties maken uw teksten beter begrijpelijk voor laaggeletterden en mensen met weinig tijd om een hele lap tekst te lezen. Beeld zegt nou eenmaal meer dan 1000 woorden.

De tekenstijl speelt een grote rol in illustratie. Ik kan weren in alle denkbare stijlen. Maar originaliteit staat bij mij hoog in het vaandel. U zult bij mij dan ook geen illustratie krijgen op basis van aangekochte templates en stock beeldmateriaal.

Ziet u niet direct de tekenstijl die u zoekt en mag ik u overtuigen dat ik het wel kan bieden? Neem dan contact met mij op en ik visualiseer enkele voorbeelden in de gevraagde stijl.
003_design.png

Visualiseer uw merk met een frisse huisstijl.

Een goede huisstijl is een verlengstuk van uw merk en daar voorzie ik in.Versier uw online en offline aanwezigheid met een sterk ontwerpen huisstijl. Dat begint bij een pakkend logo dat het bedrijfsmotto uitdraagt.

Met een goed logo alleen begint het pas. Om uw huisstijl compleet te maken wilt u waarschijnlijk briefpapier, enveloppen, een visitekaartje en een mooi ontworpen website.

Laat uw kwaliteiten weerspiegelen in uw huisstijl. En dit hoeft niet duur te zijn. Neem contact met mij op en ik visualiseer graag de presentatie van uw bedrijf aan de buitenwereld

Referenties

Datum:
30-06-2018
Van:
David Vangrieken
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Zeer correcte jongen, levert goed werk, communiceert zeer goed en snel. lost opdrachten op naar wens. en snel !
Datum:
03-06-2016
Van:
Erik Kruize
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Top Animator , Kasuja animation & design zeker een aanrader of wel gewoon doen!!!
Datum:
10-06-2015
Van:
Erik Garritsen
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Paulo is snel, zeer creatief en origineel, luistert goed en denkt vooral mee. Een echte aanrader.
Datum:
06-06-2015
Van:
Maurits Korthals Altes
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren

Uitgevoerde opdrachten

Logo Ontwerp voor Praktijk Sportmassage (Paarden)
Beste freelancers,    Wie kan een logo ontwerpen voor een sportmassage praktijk voor paarden?    - Geen enkele lijn van een paardenhoofd.  - Meer in de trant van het logo van de serie Bull.  - Silhouetten  - Hand of vingerafdruk in de vorm van een paard.    Budget: 100 -150 euro    Graag een…
Susteren 13 aug
Logo Bewegend Maken (Reclamefilmpje)
Beste freelancers,    Ik heb een logo die ik graag bewegend zou maken voor de intro van enkele reclame filmpjes!  Heb zelf een voorbeeld van hoe ongeveer, zou +-4 seconden mogen duren. Heb in de toekomst nog vaak zulke opdrachtjes klaarliggen.    Budget: 50-100 euro. Wat is er mogelijk voor mijn budget?
Utrecht 23 jul
Animatie Clip voor Single Laten Maken
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die voor mij een animatie clip kan maken voor bij mijn single die binnenkort gaat uitkomen.    - Duur van nummer 3:13 min.  - Budget tot €3.500  - Verhaallijn zit al in het nummer.    Ben benieuwd wie zich geroepen voelt.
Oudkarspel 03-05-2016
2D Geanimeerd Promotiefilmpje Laten Maken
Beste freelancers,    Wij zijn een start-up en op zoek naar een 2D promotiefilmpje waarin duidelijk moet worden wie we zijn en wat we doen. Het filmpje moet duren tussen de 30-60 seconden. De animaties hoeven niet super origineel en uitgebreid te zijn, zolang het storyboard maar duidelijkheid schept.    Wij hebben de opdracht het…
Delft 18-05-2015
Animatiefilmpje voor Website Laten Maken
Beste freelancers,    We zoeken iemand die voor ons een animatiefilmpje kan maken van ca. 30 seconden voor op de website. We hebben zelf al het script.    Heb jij op korte termijn tijd om deze opdracht uit te voeren? Dan horen wij graag van je.   
Epe 20-04-2015

Vraag Paulo direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden