Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Patrick

Patrick Jansen

Locatie: Amsterdam
|
Actief sinds: 01-08-2017
|
Uurtarief: € 0
|
Profiel bekeken: 153 keer
|

Contactgegevens:

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Hi,

Mijn naam is Patrick en ik richt mij op alles videogerelateerd. Vanaf mijn eerste stage ben ik gewend om alleen te werken, ik doe dan ook alles zelf, in samenspraak met de opdrachtgever natuurlijk. Conceptdevelopment, draaiboek, filmen, monteren, kleurbewerking etc.

Huidige opdrachtgevers zeggen dat ik makkelijk in omgang ben. Ik hou er dan ook van om eerst kennis te maken met elkaar en daarna te bespreken wat je graag wil, onder het genot van een kopje koffie. Het is belangrijk dat we allebei weten wat je graag wil en zal krijgen.

Doordat ik alleen werk en alle spullen al in bezit heb kan ik snel, redelijk goedkoop en doelgericht te werk gaan.

In het verleden heb ik veel samengewerkt met artiesten als Ronnie Flex, Lil Kleine en SFB. Op het moment werk ik samen met judoka Henk Grol aan een webseries genaamd Trainen met Henk, Daarnaast film en monteer ik ook zo nu en dan video's in de mode-industrie. Ik heb eerder video's gemaakt voor Tommy Hilfiger en Viktor & Rolf. Ook volg ik een jonge rapper op zijn weg naar succes. Al deze opdrachten vragen om een andere aanpak en een ander product, ik ben veelzijdig genoeg om me daar op aan te passen.

Op mijn website kan je een deel zien van wat ik gemaakt hebt, kijk het gerust even door. Als je vragen hebt kan je me altijd mailen, ik help je graag verder, ik heb Communicatie en Multimedia Design gestudeerd dus ik kan je ook advies geven over het een en ander.

Ik hoop dat we samen in de toekomst mooie dingen kunnen maken.


Ik ben in het bezit van het volgende:
Panasonic Gh4 (camera die mooi scherp in full hd schiet en slowmotion)
Gimbal (stabilisator die ervoor zorgt dat alle camerabewegingen er mooi soepel uitzien)
Statief
2 softbox lampen
Verschillende lenzen (van extreem wijd tot close up)

Vraag Patrick direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden