Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

SCHERP Ontwikkeling B.V.

Adresgegevens

Kanaal Zuid 292
7364AJ Lieren

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Met al meer dan 13 jaar ontwikkel ervaring kan ik snel en efficiënt uw software uitdagingen oplossen. Of het nu gaat om een compleet maatwerk project of een kleine wijziging in bestaande software, ik heb al vele oplossingen aan klanten mogen aanbieden waar ze zeer tevreden over zijn.

Een belangrijke factor voor uw keuze zal ook zeker betrouwbaarheid zijn. Ik werk bij SCHERP Ontwikkeling B.V., een bedrijf dat gestart is in 2011 en al lange tijd kwaliteit websites, software, mobile apps en andere maatwerk oplossingen aanbiedt.

Ik hou van korte lijntjes, goed overleg en geen facturen voordat u snapt waar u voor betaald en tevreden bent. Heb je een uitdaging voor mij? Neem contact op zodat we even kunnen sparren. :-)

Portfolio

screenshot_welcom.jpeg

Webwinkel telecom keten Welcom

Voor Welcom hebben we een volledige responsive webwinkel gebouwd met iDEAL en Paypal koppeling. Deze webshop heeft ook een koppeling met een kassa pakket waardoor producten en voorraad automatisch gesynchroniseerd kunnen worden. De winkel maakt ook gebruik van een 'storelocator' waarmee bij het afrekenen automatisch de dichtsbijzijnde vestiging gekozen kan worden voor het afhalen. Alle techniek van deze webwinkel is door ons ontwikkeld.
http---dimcast.nl-800x0b1280x1024.jpg

DimCast - NarrowCasting systeem

DimCast is een volledig responsive, user-friendly NarrowCasting systeem waarbij men zelf een bibliotheek van items beheert met video's, slides en andere media items om zo een playlist te maken voor een NarrowCasting scherm. Tevens is de website dimcast.nl door ons ontwikkeld en vormgegeven.
trackr.jpg

TrackR - Timetracker voor werknemers

TrackR is een online cloud based tool waarmee werknemers hun tijd kunnen loggen voor klanten en projecten waar ze aan werken. Het is een tool geworden voor kleine tot middelgrote bedrijven. Het loggen van tijd moet snel, simpel en efficient zijn zonder dat de gebruiker hiervoor veel handelingen moet verrichten. Ook hebben we voor TrackR een windows applicatie ontwikkelt zodat de eindgebruiker nog makkelijker en sneller zijn tijd kan invullen zonder een website open te moeten hebben.

Vraag Patrick direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden