Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Osman

Osman Çatik

Locatie: Dordrecht
|
Actief sinds: 25-10-2017
|
Uurtarief: € 0
|
Profiel bekeken: 31 keer

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Derwish Advisory BV

Adresgegevens

Rozenhof 33 107
3311 JT Dordrecht

Profiel

Ik beschrijf mijzelf als een onafhankelijke veiligheidskundige met beleidsmatige ervaring, een pionier op sociaalmaatschappelijke vraagstukken en veiligheidsvraagstukken. Ik mag bestuurders en beleidsambtenaren coachen en adviseren over complexe (sociale) veiligheidszaken en maatschappelijke participatie. Ik heb specifieke operationele deskundigheid verworven met de thema’s participatie en actief burgerschap, radicalisering, polarisatie, extremisme en persoonsgerichte aanpak van (criminele) jeugdgroepen vanuit een keten- en systeemgerichte samenwerking.

Daarnaast heb ik 22 jaar politie ervaring opgedaan in verschillende functies op uitvoerend en tactisch niveau. Ook heb ik ruime ervaring in projectmanagement en als Hulp-Officier van Justitie, om aanhoudingen van uitvoerend politiemensen te toetsen op rechtmatigheid, maar ook om bijvoorbeeld huisverboden op te leggen.

Ik heb een sterke prestatiemotivatie, resultaatgerichtheid en daadkracht. Ook heb ik een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en integriteit, een optimale inzet, een teamgerichte houding en een goed inzicht in mensen. Daarnaast heb ik ervaring met politiek en bestuurlijk gevoelige functies.

Vraag Osman direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden