Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Derwish Advisory BV

Adresgegevens

Rozenhof 33 107
3311 JT Dordrecht

Profiel

Ik beschrijf mijzelf als een onafhankelijke veiligheidskundige met beleidsmatige ervaring, een pionier op sociaalmaatschappelijke vraagstukken en veiligheidsvraagstukken. Ik mag bestuurders en beleidsambtenaren adviseren over complexe (sociale) veiligheidszaken en maatschappelijke participatie. Ik heb specifieke operationele deskundigheid verworven op de thema’s participatie en actief burgerschap, radicalisering, polarisatie, extremisme en persoonsgerichte aanpak van (criminele) jeugdgroepen vanuit een ketengerichte samenwerking.

Verder heb ik ruime ervaring als trainer van specifieke groepen waarbij o.a. gedragsverandering het doel is. Ik heb ook ervaring met teamontwikkeling en het begeleiden van (groeps)interventies en groepsdynamische processen in uitvoeringsorganisaties. Daarnaast heb ik 22 jaar politie ervaring opgedaan in verschillende functies op uitvoerend en tactisch niveau.

Ik heb een sterke prestatiemotivatie, resultaatgerichtheid, omgevingsbewustzijn en daadkracht. Ook heb ik een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en integriteit, een optimale en zelfstandige inzet, een teamgerichte houding en een goed inzicht in mensen. Daarnaast heb ik ervaring met politiek en bestuurlijk gevoelige functies.

Portfolio

Cv Osman Çatik

CV

Vraag Osman direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden