Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Nynke

Nynke

Vandaag is nu - fotografie

Locatie: Utrecht
|
Actief sinds: 22-03-2017
|
Uurtarief: € 60
|
Profiel bekeken: 344 keer
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Vandaag Is Nu

ProfielAnderhalf jaar geleden begon ik met fotograferen onder de naam Vandaag is nu. De insteek was ‘leef in het moment’. Denk niet al te veel aan gisteren en morgen, maar geniet van vandaag. Zo geniet ik zelf van ieder moment, en vooral van iedere minuut die ik mag fotograferen.

Ik houd ervan om iemand vast te leggen zoals hij of zij daadwerkelijk is. Nog belangrijker, iemand moet met trots naar zichzelf terug kunnen kijken. Of het nu gaat om bedrijfs-, portret-, baby- of trouwfotografie, bij iedere shoot vind ik dit van even groot belang.

Iedere foto vertelt een verhaal; het kan een bepaald gevoel, een beleving of een bepaalde boodschap overbrengen. Dit leg ik graag voor jou vast. Hierbij kan het gaan om een spontaan moment tijdens een trouwreportage of bij een tot in de puntjes uitgedacht portret.

Ten slotte geloof ik dat niets onmogelijk is. Ik houd dan ook wel van een uitdaging. Of het nu gaat om het nabootsen van een studiofoto op locatie, een babyshoot in een woonkamer van 10 m2, met wat creativiteit en improvisatie is alles mogelijk!

Vraag Nynke direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden