Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

NB Online Office Support

Profiel


Eén februari 2017 ben ik gestart met mijn eigen onderneming als Virtual Assistant/Virtual Professional.
Hierbij neem ik (administratieve) taken van ZZP en MKB bedrijven uit handen en voer deze uit vanuit mijn eigen kantoor. Door de digitalisering en het gebruik van allerlei online tools is dit geen enkel probleem.

Met 27 jaar ervaring in de administratie (van Administratief medewerkster tot Officemanager) ben ik breed inzetbaar en hoef ik niet veel meer bij te leren.

Ik bied ondersteuning bij Dagelijks management en Projecten, het Structureren en digitaliseren van de administratie, alle regeltaken bij Coaching en Training, Facebook Ads en Website beheer.

Door mijn opdrachtgevers de juiste ondersteuning te geven en werk uit handen te nemen kunnen zij zich volledig richten op hun eigen expertise en zo meer inkomsten genereren.

Anderen omschrijven mij als een betrouwbaar, geduldig persoon met gevoel voor humor en doorzettingsvermogen op wie je kan bouwen.

In mijn vrije tijd sport ik, hou ik van dansen en wandelen met mijn honden.

Uitgevoerde opdrachten

Freelance Administratief Medewerker
Beste freelancers,    Wij zoeken iemand die een paar uur in de week kan helpen de administratie bij te houden. Facturen invoeren in Exact Online en facturen betalen. Wie kan ons helpen? Het is een thuiswerk klus, maar kan soms ook bij ons op locatie.    We zijn een stylingbureau met 'winkels' binnen het shop-in-shop concept…
Amsterdam 9 aug

Vraag Niermala direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden