Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Van der Laan Taalzaken

Profiel

Wilt u een pakkende tekst laten schrijven ter promotie van uw eigen bedrijf? Een bestaande tekst laten optimaliseren voor SEO of laten controleren op spelling, grammatica en zinsbouw? Dan moet u bij mij zijn! Ik ben Nienke: een jonge, enthousiaste tekstschrijfster die gespecialiseerd is in het schrijven van SEO-teksten. Daarnaast heb ik veel ervaring met het schrijven voor mijn eigen blog, Nienke Deelt.

Nadat ik de Lerarenopleiding Nederlands had afgerond, ben ik een tijdje werkzaam geweest als NT2-docente. Na twee jaar kwam ik tot de conclusie dat ik meer wilde schrijven en solliciteerde ik naar een baan als junior copywriter. Ondanks het gebrek aan relevante werkervaring werd ik aangenomen. Ik heb ontzettend veel ervaring opgedaan met het schrijven van teksten voor websites van bedrijven in uiteenlopende branches. Hierdoor weet ik me in verschillende bedrijven goed in te leven en kan ik een goed onderscheid maken tussen verschillende schrijfstijlen, schrijfdoelen en tekstsoorten. Ook ben ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op SEO-gebied en kan ik mensen enthousiast maken met mijn teksten.

Ook wanneer u uw teksten wilt laten controleren en redigeren, kunt u bij mij terecht. Ik ken de regels van de Nederlandse spelling en grammatica tot in de kleinste details en maak uw tekst ongetwijfeld tot de beste versie.

Afspraken maken is met mij geen enkel probleem. Omdat ik nog jong en nieuw in het vak ben, hanteer ik lage tarieven en kan ik in de meeste gevallen op korte termijn een opdracht afleveren. Daarnaast ben ik altijd bereikbaar voor overleg en garandeer ik een makkelijke communicatie.

Vraag Nienke direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden