Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Nienke

Nienke van der Laan
Over Nienke

Wilt u een pakkende tekst laten schrijven ter promotie van uw eigen bedrijf? Een bestaande tekst laten optimaliseren voor SEO of laten controleren op spelling, grammatica en zinsbouw? Dan moet u bij mij zijn! Ik ben Nienke: een jonge, enthousiaste tekstschrijfster die gespecialiseerd is in het schrijven van SEO-teksten. Daarnaast heb ik veel ervaring met het schrijven voor mijn eigen blog, Nienke Deelt.

Nadat ik de Lerarenopleiding Nederlands had afgerond, ben ik een tijdje werkzaam geweest als NT2-docente. Na twee jaar kwam ik tot de conclusie dat ik meer wilde schrijven en solliciteerde ik naar een baan als junior copywriter. Ondanks het gebrek aan relevante werkervaring werd ik aangenomen. Ik heb ontzettend veel ervaring opgedaan met het schrijven van teksten voor websites van bedrijven in uiteenlopende branches. Hierdoor weet ik me in verschillende bedrijven goed in te leven en kan ik een goed onderscheid maken tussen verschillende...

 

Vraag Nienke direct om offerte


Contact

Bedrijfsnaam
Van der Laan Taalzaken
Social Media

Stuur een bericht