Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Niels

Niels

Locatie: DOORN
|
Actief sinds: 01-02-2017
|
Uurtarief: € 75
|
Profiel bekeken: 107 keer

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Pudoni Claimhandling & Legal Adv

Profiel

Rechtenstudie afgerond in Leiden, nu werkzaam als jurist deels in loondienst en deels als zelfstandige. Gespecialiseerd in contractenrecht en verzekeringsrecht. Zo heb ik bijvoorbeeld de algemene voorwaarden opgesteld voor Aerialtronics, Van Holland Expertise en heb als voornaamste opdrachtgever een grote Duitse multinational.

Bij het opstellen van contracten en algemene voorwaarden gebruik ik als basis zoveel mogelijk standaarddocumenten. Dat bespaart kosten en u zult niet verbaasd zijn dat die dure Zuidas kantoren dat stiekem ook doen.

Waar mijn toegevoegde waarde dan zit? Ik leer u omgaan met de contracten en algemene voorwaarden. Zo heeft u niets aan uitstekende algemene voorwaarden die de "battle of forms" niet overleven. Pas als uw voorwaarden van toepassing zijn kan er naar de inhoud worden gekeken. Ik leer u hoe u ervoor zorgt dat altijd uw voorwaarden van toepassing zijn en uw uitleg van het contract gevolgd wordt door een rechter.

Vraag Niels direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden