Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Profiel

Hallo, mijn naam is Niek Vink. Ik ben de eigenaar van Niek Vink Design en heb de opleiding Communicatie en Multimediadesign afgerond. Dit heb ik gedaan bij de Avans Hogeschool in 's Hertogenbosch. Hier heb ik geleerd te werken aan allerlei creatieve processen. Voorbeelden hiervan zijn grafische ontwerpen, video's, websites en animaties.

Ik geloof in het belang van een ontwerp dat zowel functioneel is als de gebruiker inspireert. Deze gedachte pas ik dan ook toe op al mijn werk. Hoewel ik graag in teamverband werk, kan ik ook zelfstandig met een project aan de slag. Ik bezit meer dan genoeg creativiteit om een goed ontwerp te maken of om een probleem op te lossen.

Software die ik meester ben zijn programma's als Photoshop, Illustrator, inDesign, After Effects, Premiere en Sony Vegas. Daarnaast ben ik bekend met codeertalen als HTML5, CSS3 en Javascript.

Portfolio

Lippenstift patronen versie 5.jpg

Banner beautyblog Iris Praat

Dit is een banner voor het beautyblog van journaliste Iris van Iersel, waar zij make-up en andere producten bespreekt. Ik heb door middel van diverse make-up smeren vormen ontworpen voor een interessante achtergrond. Daarnaast heb ik het vaste centrum ontworpen om de naam van het blog door te geven.
Homepagina design.jpg

Website Stedelijk Museum 's Hertogenbosch

Dit is een ontwerp voor een pagina van de website van het Stedelijk Museum in 's Hertogenbosch. Voor deze pagina wilde ik een heel strak design aanhouden. Ook heb ik de kleuren rood, zwart, geel en wit gebruikt. Deze zijn namelijk ook te vinden in de Brabantse vlag. Het stedelijk museum van 's Hertogenbosch is erg gericht op die regio.
logo_helemaal.jpg

Logo Jheronimus Bosch 500

Dit is een logo voor een smartphone-applicatie ontwikkeld ter ere van het Jheronimus Bosch 500 festival dat in 2016 heeft plaatsgevonden. Het getal 500 en de 'skyline' van de stad Den Bosch zijn allemaal elementen binnen mijn ontwerp.
Collage Kabouter Bollemans.png

Illustraties Kabouter Bollemans

Illustraties gemaakt voor kinderboek Kabouter Bollemans.

Referenties

Datum:
01-05-2017
Van:
Rudy Koning
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Dit zijn de hoogste scores omdat ik alle vier domeinen als zeer goed heb ervaren. Dit betekent niet dat je uitgeleerd bent. Ik ben van mening dat je door opleiding en meer ervaring in de praktijk je steeds meer en beter kunt ontwikkelen. Ik weet dan ook zeker dat Niek zich nog meer gaat ontwikkelen en verbeteren. Maar voor nu ben ik meer dan tevreden!
Datum:
17-03-2017
Van:
Marco Heida
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Niek is erg prettig om mee te werken. Zeer duidelijke en snelle communicatie, oplevering en een prachtig resultaat. In lijn met de verwachting. Hij toont zich flexibel en professioneel. Aanrader!
Datum:
06-03-2017
Van:
Sander Stokkink
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding. Niek heeft meegedacht om het materiaal tijdig en mooi af te krijgen. Daarbij heb ik als opdrachtgever de ruimte gekregen voor opmerkingen en meerdere aanpassingsronden, want ik zeer prettig vind. Ik had het 0.9 script klaarliggen met mijn idee├źn voor visualisaties. Daar heeft Niek verdere invulling aan gegeven en waar nodig zelf suggesties gedaan. Niek is enthousiast en kan uitleggen wat en waarom iets wel en niet mogelijk is. Wij hebben initieel even gebeld en daarna met name per email gecommuniceerd. Niek reageerde daarop meestal binnen een uur. Ik heb aanpassingen gevraagd in snelheid, geluid, voice-over, en tekeningen. En Niek heeft deze allemaal (of met uitleg van waarom niet) kunnen verwerken wat geresulteerd heeft in twee mooie en duidelijke animaties.
Datum:
03-02-2017
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Nou ja ik ben super tevreden !!! Neemt zijn werk serieus en neemt er de tijd voor zodat het heel verzorgt uit ziet Dank nogmaals Niek
Datum:
05-11-2016
Van:
Nishani Harkisoen
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Ik zat in het buitenland met een tijdverschil van 5 uur. De communicatie verliep via de mail. Erg prettig om mee te werken en heeft goed werk afgeleverd! Bedankt! 100% zeker voor toekomstige opdrachten!

Uitgevoerde opdrachten

2D Animatie Video Laten Maken
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar iemand die  een Animatie video (2D) kan maken voor een bedrijf op het eiland van Aruba. De video hoeft niet langer dan 40 seconden te zijn, en moet leuk in elkaar zitten. Omdat de inhoud nogal technisch en moeilijk te begrijpen is, is het belangrijk dat het als 'Jip & Janneke' taal…
's-Hertogenbosch 10-08-2017
Grafisch Vormgever voor Huisstijl van Bedrijfsdocument
Beste freelancers,    Wij zoeken een grafisch vormgever voor het maken van een layout voor ons bedrijfsdocument.    Het bedrijfsdocument is in totaal 2 pagina's en moet een overzicht geven van een professionele huisstijl. In de bijlage vind je dat document.    Wij horen graag van jullie!
Amsterdam 01-06-2017
Animatiefilm over Internet of Things
Beste freelancers,    Graag zou ik een (whiteboard) animatie willen van ca. 90 seconden waarin wordt uitgelegd wat Internet of Things is.    Hierbij een voorbeeld van hoe ik het zou willen maar dan met mijn look-and-feel:  https://youtu.be/Q3ur8wzzhBU    Ik kijk uit naar wat jullie mogelijkheden zijn. Ik stel een…
Den Haag 06-03-2017
Animatie Video voor Change Management Dienstverlening
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die een korte (+/- 1 min) animatiefilm (videoscribe) kan maken en hierin kan & wil meedenken. Hierbij graag rekening houdend met de tone of voice, huisstijl, en doelstelling.    Mijn doel is de strekking van één van mijn diensten (change management) van mijn nieuwe onderneming…
Utrecht 04-02-2017
Creatieve Grafisch Vormgever(ster) Evenementenbureau
Beste freelancer,    Voor mijn nieuwe label in Rotterdam (evenementenbureau) ben ik op zoek naar grafisch vormgever.    Ik ben op zoek naar een betaalbare specialist die mij hierin kan ondersteunen.    Spreekt het je aan om een logo te ontwerpen, visitekaartje en wat verder allemaal nog nodig is op grafisch gebied, dan…
Capelle aan den IJssel 01-02-2017
Illustrator voor Kinderverhaaltjes
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een illustrator die een kinderverhaal compleet wil maken.    Het gaat nu om een verhaaltje over een kabouter die nieuwe kleertjes nodig heeft. Ik zou zelf graag inkleuren dus eigenlijk mogen ze heel oneerbiedig getekend zijn op de wijze van een kleurplaat .    Mijn budget is nog…
Woubrugge 01-02-2017
Animator Gezocht (Meedenken, Schrijver van Boeken)
Beste freelancers,    Ik ben een schrijver van boeken en op zoek naar een animator. Mijn script (die ik later mail) is een eerste opzet en slechts een schets van hoe de filmpjes er ongeveer moeten komen uit te zien. Graag kijk ik hier met ervaren mensen naar om tot goede spraakmakende filmpjes te komen (welke animatie). Ik wil graag…
Groningen 09-01-2017
Bestaand Logo Aanpassen
Hallo grafisch designers,    Ik ben op zoek naar iemand die een reeds bestaand logo kan aanpassen. Het gaat om lijnen die niet parallel lopen. Ik schat in dat het maximaal een uurtje werk is.    Ik zit op dit moment in Suriname en zal via FaceTime (Skype) en email het contact onderhouden.    Wie o wie kan mij helpen op…
Amsterdam 27-10-2016

Vraag Niek direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden