Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Ewoud Jasper Kim Jos Lyan Svetlana Anouk Pieter Fatih Elizabeth Dirk Donald Richard Wesley DD

Profiel

Goedendag!

Ik ben een afgestudeerd taalwetenschapper met een minor journalistiek en nieuwe media op zak. Ik heb twee jaar ervaring als journalist bij Leids Universitair Weekblad Mare, negen maanden als tekstschrijver voor Universiteit Leiden zelf en één jaar als redacteur voor Passionate Platform, een online magazine voor moderne Nederlandstalige literatuur. Daarnaast heb ik geplubliceerd in onder andere Onze Taal.

Verder beheers ik Engels op C2-niveau.

Mocht u interesse hebben, schroom niet om contact met mij op te nemen!

Uitgevoerde opdrachten

Artikel Laten Schrijven over TTIP
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een schrijver die een artikel zou kunnen maken over de huidige status van TTIP "TTIP, wat is de status?" Startdatum medio januari 2018. Oplevering april 2018.  Het budget is ongeveer 450 euro. Voor ongeveer 700 woorden.    Graag een reactie bij interesse.
Utrecht 3 dec
Tekstschrijver voor Website Gezocht (Seminar)
Beste freelance tekstschrijvers,    Wij zoeken een tekstschrijver voor onze website. Het betreft een seminar voor "women in leadership". Content moet geschreven voor een homepagina, sponsorpagina, programma van de dag etc.    Wie kan ons hierbij verder helpen?
Rijswijk 11 dec

Vraag Monica direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden