Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Erlend Henk Svetlana Koert Suzanne Aad Daan Roel Anahi Chantal Timo Jessica Dirk L Katrin Marieke

Profiel

Goedendag!

Ik ben een afgestudeerd taalwetenschapper met een minor journalistiek en nieuwe media op zak. Ik heb twee jaar ervaring als journalist bij Leids Universitair Weekblad Mare, negen maanden als tekstschrijver voor Universiteit Leiden zelf en één jaar als redacteur voor Passionate Platform, een online magazine voor moderne Nederlandstalige literatuur. Daarnaast heb ik geplubliceerd in onder andere Onze Taal.

Verder beheers ik Engels op C2-niveau.

Mocht u interesse hebben, schroom niet om contact met mij op te nemen!

Uitgevoerde opdrachten

Content Creator/ Copy Writer NL / English (12-24 /week, 2 mn...
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een Content creator/ copy writer Dutch English 12-24 a week, 2 months  Wij zijn het Open Platform voor Trading Robots. We groeien snel, we 20% per dag...    Wie zoeken wij: Geen bureau svp Graag werkzaam in de buurt van Haarlem Per (bijna) direct beschikbaar 2x per week hebben we…
Haarlem 12 jul
Tekstschrijver voor Website Gezocht (Seminar)
Beste freelance tekstschrijvers,    Wij zoeken een tekstschrijver voor onze website. Het betreft een seminar voor "women in leadership". Content moet geschreven voor een homepagina, sponsorpagina, programma van de dag etc.    Wie kan ons hierbij verder helpen?
Rijswijk 28-12-2017

Vraag Monica direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden