Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Micky

Micky Le LargeOver Micky

Gespecialiseerd in business plannen, financieringsplannen, marketingplannen, positioneringsontwikkeling en het doen van markt- en klantonderzoek en analyses. Mijn vooropleiding is Bedrijfskunde (Universiteit Groningen) en NIMA-C.
Ik heb zo'n 20 jaar ervaring in strategische marketingfuncties en advies, waarvan de laatste zes jaar als zelfstandige. Veel ervaring heb ik in de detailhandel maar ook met (merk)producten. Ook begeleid ik internet start-ups met het ontwikkelen, maar ook uitvoeren van marketingplannen. Daardoor heb ik veel ervaring met online marketing en met Google Adwords en Facebook advertising in het bijzonder.

In een opdracht zoek ik altijd de combinatie van analyse en strategie. Ik ben van nature erg nieuwsgierig en vindt het leuk om ergens in te graven en nieuwe inzichten te ontdekken. Ik haal veel voldoening aan het ontwikkelen van een passende strategie, rekening houdend met allerlei factoren. Ik ben daarbij creatief en kritisch. De strategie moet voor mij naadloos aansluiten op de...

 

Vraag Micky direct om offerte


Contact

Telefoon / mobiel
0650263019
Adresgegevens
Ovidiuslaan 11
3584 AW Utrecht
Social Media

Stuur een bericht