Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Michele

Michele
Over Michele

Ik ben Michele. Een warmhartig, energiek en creatief mens met veel humor. Ik heb de passie om met mensen samen te werken, te filmen/ monteren en ik hou van reizen en mijn familie. 

Pure liefde in ongedwongen sfeer filmen is mijn filosofie.Het meest emotionele en mooiste moment is niet tijdens de ceremonie het ja-woord, het is als men elkaar voor de eerste keer ziet. Daar komen de meeste tranen en emoties van een ieder tot uiting.Deze waardevolle herinnering van dit mooie moment willen we op beeld vastleggen voor jullie. Denk aan: de geliefde mensen om jullie heen, aankleed moment, eventuele huisdieren, vervoer, accessoires/decoratief materiaal, ceremonie, taart aansnijden, artiesten, dineren, dansen etc.

In een persoonlijk gesprek geven jullie aan wat voor jullie het belangrijkste is. Jullie kunnen het herbeleven met één, twee of drie van jullie favoriete muzieknummers (3 – 15 minuten). Graag bespreken we jullie wensen. Wij worden blij van de pure...

Uitstekend
3 beoordelingen
Michele

Zwaag

Expertisegebieden:

 

Portfolio

6 uur - Pakket € 799.-
(Lees verder)
Loading.

8 uur - Pakket € 1099.-
(Lees verder)
Loading.

10 uur - Pakket € 1299.-
(Lees verder)
Loading.

12 uur - Pakket € 1499.-
(Lees verder)
Loading.

Maatwerk
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag Michele direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

3
Alle beoordelingen (3 van 3)

 

Stuur een bericht

Contactgegevens:
Sterly*
0634182300
Westerveer 1
1689CV Zwaag