Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Mathijn Jos Nynke Anahi Robert Pim Wesley ekolien Coen Wiebe Wim Niek Martine Ruben Anouk

Profiel

We zijn een DTP studio die graag mooie dingen voor u als klant maken en of dit nu een simpel logo voor uw vereniging of een uitgebreid jaarverslag is, voor elke klant doen wij ons uiterste best u tevreden te maken en te houden.

Wij werken met de allernieuwste Adobe producten zoals IndeSign, PhotoShop, Illustrator maar ook met Dreamweaver, FireWorks etc.

Wij zijn ons wel bewust van de veranderde markt en spelen daar graag op in.

Wij kunnen ook goed omgaan met div. adresbestanden zodat uw advertentie campagne altijd up-to-date is, want ook daarin schuift de markt heen en weer, wat vroeger een vast adres was is nu van de ene dag op de andere een bijkantoor of filiaal.

Ook uw website kunnen en willen wij zo goed mogelijk voor u opbouwen, zodat uw potentiële klanten uw site graag bezoeken en contact met u zoeken en vinden.

Wij hebben onze sporen verdient bij een uitgever van telefoonboeken met een ervaring van een kleine veertig jaar weten we nu zo wel een beetje wat er in de huidige markt voor Reclame afpeelt en kunnen hierop naadloos inspelen.

Vraag Meyer direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden