Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Marloes

MarloesOver Marloes

Ik ben Marloes. Ik ben gek op illustreren. Ik vindt het een uitdaging om illustraties/logo’s, zoveel mogelijk te laten aansluiten bij de wensen van de opdrachtgever! Ik heb een eigen lijn met wenskaarten genaamd: “Poekie Krabbelt”. Deze worden op verschillende plekken in Overijssel verkocht. Kijk ook eens op: www.facebook.nl/poekiekrabbelt of op instagram.
Ik werk zelf met verschillende programma’s o.a. Procreate en Adobe Illustrator. Daarnaast maak ik ook gebruik schetsblok, potloden, acrylverf, fineliners en andere producten. Vaak combineer ik deze technieken met bovenstaande programma’s.


Enthousiasme is mijn eerste kwaliteit. Ik wordt blij van nieuwe opdrachten. De ideeen die je dan allemaal door je hoofd schieten! En dan beginnen met vormgeven, illustreren, proberen, overnieuw beginnen, afstemmen met de klant, bijschavenen ten slotte een goed product kunnen presenteren. Meerdere kwaliteiten kan ik in dit proces laten zien zoals: creatieviteit, flexibiliteit, luistervaardigheden, samenwerking en orginaliteit.

 ...

Marloes

Expertisegebieden:

 

Portfolio

Poekie krabbelt
(Lees verder)
Loading.

(Lees verder) Loading.

Verhuiskaart
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag Marloes direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens: