Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Marloes

Marloes

Locatie: Malden
|
Actief sinds: 12-09-2017
|
Uurtarief: € 50
|
Profiel bekeken: 270 keer
|
KvK-nummer: 69086591 informatie
|

Contactgegevens:

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Mijn naam is Marloes Teunissen-Arends, ik ben 28 jaar oud en ik woon in omgeving Nijmegen. Ik heb een passie voor tekst en taal en zet dit met veel plezier in om jou te helpen, om zo persoonlijk online aanwezig (en vindbaar) te zijn voor jouw klanten.

Mijn missie en visie

Ik maak graag echt contact en zoek verbinding met mensen. Geschreven tekst is een krachtig middel wat je kunt inzetten om je klanten aan te spreken en jezelf van een persoonlijke kant te laten zien. Ik wil met de teksten die ik over jou, je bedrijf en je product schrijf, jouw klant laten zien wie jij bent. Ik houd van ondernemers met een missie, die zichzelf graag op een unieke en persoonlijke manier profileren en die bevlogen zijn in hun vak. Daar krijg ik echt veel energie van!

Mijn verhaal

Ik heb in Maastricht Arts and Culture (cultuur wetenschappen) gestudeerd, waarbij ik me heb gespecialiseerd in Social Media. Tijdens mijn studie heb ik in plaats van tentamens altijd essays geschreven, waardoor ik heb geleerd om over heel uiteenlopende onderwerpen te schrijven. Tijdens mijn studie heb ik mijn eigen bedrijf gestart in bijles, waarbij ik me specialiseerde in Engels. Ik zorgde ervoor dat mijn lessen leuk en begrijpelijk waren, zodat de kinderen geboeid bleven en ook werkelijk iets leerden.

Na mijn studie ben ik in het bankwezen gerold en heb zo ontdekt hoe de zakelijke wereld werkt. Mijn passie voor schrijven bleef, dus ik startte mijn eigen blog en heb hier veel geschreven over alles wat het leven mooier maakt, zowel letterlijk als figuurlijk. De passie voor schrijven is alleen maar groter geworden, zo groot dat ik nu de stap heb genomen om mijn talent ook voor anderen in te zetten.

Nu ben ik Persoonlijk Online. Wanneer schrijf ik jouw verhaal?

Portfolio

EU-Floor.docx

Vertaling website

Vertaling en optimalisatie van de gehele website van een vloergieter.

Uitgevoerde opdrachten

Freelance Tekstschrijver (SEO Optimized) voor Website Tekste...
Beste freelancers,    Ik zoek een goede tekstschrijver die voor onze website een paar teksten grondig kan herschrijven (meer gericht op beleving / Jip & Janneke taal / seo optimized). Evt. graag ook direct meekijken met het zoeken van de juiste stockfotografie om te gebruiken op de website.    Bij interesse hoor ik het graag.
Weesp 14 mei
Freelance Vlogger of Blogger Gezocht voor Webshop
Beste freelancers,    Voor mijn webshop ben ik op zoek naar bloggers/vloggers die inspirerende blogs/vlogs kunnen maken gerelateerd aan slapen/inrichten slaapkamer/beddengoed.    Ik wil mijn webshop naast webwinkel ook graag een inspiratiebron laten zijn met tips voor het inrichten van je slaapkamer, het gebruik van plaids en sierkussens…
Gieten 04-12-2017
Tekstschrijver Gezocht (Blog, Meubels met Steigerbuizen)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een tekstschrijver voor een website. Deze webshop willen we gaan voorzien van leuke en interessante blog artikelen over steigerbuizen.    Elke maand willen we op onze blog een artikel publiceren waarbij we stap voor stap gaan uitleggen hoe de lezer zelf iets kan maken van steigerbuizen.…
Arnhem 03-10-2017

Vraag Marloes direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden