Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Marike

Marike BrandOver Marike

It’s all in the name. Korter kan ik het niet pitchen. Afgestudeerd op overtuigingskracht, geboren met belachelijke creativiteit en de natuurlijke kracht om te verbinden. Dat samen maakt dat eigenlijk iedere uitdaging op het gebied van merkcommunicatie aan mij besteed is.

Ik ben de vonk voor je merk en zorg ervoor dat je mensen niet alleen verleidt, maar ook verovert. Of dat nu beoogde of bestaande klanten zijn, of je eigen medewerkers. Met lef, creativiteit en de juiste boodschap weet ik hoofden en harten te raken. Altijd vanuit de kern en door dichtbij jezelf te blijven. Een kwestie van sterke punten durven ophalen en de juiste accenten leggen.

Ik geloof niet in doelgroepen. Want er lopen geen bosjes bezoekers of clubjes klanten rond in afwachting van jouw verhaal. Het werkt andersom: door op de juiste manier op te vallen, worden mensen vanzelf nieuwsgierig en zijn...

 

Vraag Marike direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens:
Marike Brand
0681940947
KvK-nummer: 5882544