Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Adresgegevens

Duinmeer 100
3994 HC Houten

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Als tekstschrijver combineer ik twee passies: schrijven en de gezondheidszorg.
Ik werkte als verpleegkundige en praktijkondersteuner ggz in de breedte van de gezondheidszorg. Als tekstschrijver ontwikkel ik educatief en voorlichtingsmateriaal die makkelijk leest. Door korte en duidelijke teksten komt de inhoud goed over. En dat is belangrijk voor professionals en zorgvragers.

Biografie en levensboek
Omdat het levensverhaal van ieder mens de moeite waard is om vast te leggen, schrijf ik biografieën en levensboeken. Een levensboek is een compacte biografie als 'kijk- en vertelboek'. Voor iedereen geschikt, in het bijzonder voor mensen met dementie, en steeds meer geliefd als compacte biografie.

Gewone taal
Ik schrijf teksten in gewone taal, ook wel 'jip-en-janneketaal' genoemd: eenvoudige tekst die niet simpel of kinderachtig is maar juist lekker leest. Vanuit mijn werk- en levenservaring kan ik me goed inleven in de persoon van de lezer. Dat merken de lezers. Ze herkennen zich in de tekst zodat deze dichterbij komt en men de inhoud beter begrijpt.

Online tekst nodig? Ik heb veel ervaring met ontwikkelen van websites en het schrijven van content. Voor websites is korte en gewone taal nog belangrijker dan voor geprinte tekst! SEO is onderdeel van dit schrijfproces.

Portfolio

Ruimte voor geloof in de spreekkamer

Artikel als reactie op enquête onder huisartsen over de ruimte voor een patiënt om over zijn of haar geloof te spreken in een consult met de huisarts. Voor huisartsentijdschrift 'In Dienst Der Genezing'.

Promotietekst Stichting Present

Stichting Present wilde een korte, aansprekende tekst om vrijwilligers te werven. Is geplaatst in de lokale krant en in diverse kerkelijke maandbladen.

Vraag Marike direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden