Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Lotte

Lotte ten Berge
Over Lotte

Complexiteit. Daar houd ik van. Daarom werk ik voor bedrijven met een moeilijk verhaal. Onder mijn klanten bevinden zich diverse IT-bedrijven, softwarebedrijven en educatieve instellingen.

Ik vind het heerlijk om me in een onderwerp te verdiepen en het mij eigen maken. Tijdens mijn opdrachten verplaats ik me in de meest ingewikkelde organisaties. Door diepgaande interviews te houden leer ik de taal, drijfveren en doelstellingen van het bedrijf kennen en achterhaal ik de werkelijke meerwaarde van hun product of dienst. Deze verhalen vertaal ik vervolgens naar heldere teksten… waar niet alleen de organisatie, maar ook de doelgroep zich in herkent.

Ik zorg voor een continue stroom aan nieuwsberichten, blogs, white papers, SEO-teksten, klant- of business cases, persberichten… noem maar op! Als je wilt deel ik deze vervolgens via jouw social media kanalen en maak ik maandelijks een bijpassende nieuwsbrief voor je.

 

Portfolio

Blog: Is een chatbox hetzelfde als een chatbot?
(Lees verder)
Loading.

Klantcase
(Lees verder)
Loading.

SEO-tekst over vinyl vloeren
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag Lotte direct om offerte

Werk op locatie
Stuur deze aanvraag behalve naar Lotte, ook naar andere freelancers in hetzelfde expertisegebied.


Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Geheel gratis!

Contact

Telefoon / mobiel
0650814038
KvK-nummer
Social Media

Stuur een bericht