Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Lotte

Lotte ten Berge

Tekstschrijver, Techschrijver en Contentmarketeer

Locatie: Zwolle
|
Actief sinds: 26-02-2018
|
Uurtarief: € 60
|
Profiel bekeken: 147 keer
|
KvK-nummer: 68752024 informatie
|

Contactgegevens:

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Complexiteit. Daar houd ik van. Daarom werk ik voor bedrijven met een moeilijk verhaal. Onder mijn klanten bevinden zich diverse IT-bedrijven, softwarebedrijven en educatieve instellingen.

Ik vind het heerlijk om me in een onderwerp te verdiepen en het mij eigen maken. Tijdens mijn opdrachten verplaats ik me in de meest ingewikkelde organisaties. Door diepgaande interviews te houden leer ik de taal, drijfveren en doelstellingen van het bedrijf kennen en achterhaal ik de werkelijke meerwaarde van hun product of dienst. Deze verhalen vertaal ik vervolgens naar heldere teksten… waar niet alleen de organisatie, maar ook de doelgroep zich in herkent.

Ik zorg voor een continue stroom aan nieuwsberichten, blogs, white papers, SEO-teksten, klant- of business cases, persberichten… noem maar op! Als je wilt deel ik deze vervolgens via jouw social media kanalen en maak ik maandelijks een bijpassende nieuwsbrief voor je.

Portfolio

Blog: Is een chatbox hetzelfde als een chatbot?

Dit blog schreef ik in opdracht van een bedrijf dat klantenserviceautomatiseringssoftware levert. Het bedrijf wilde graag aan haar (potentiële) klanten uitleggen wat het verschil is tussen een chatbot en een chatbox.

Klantcase

In opdracht voor een Amsterdams softwarebedrijf interviewde ik één van haar klanten: een Zwols energiebedrijf. In deze klantcase lees je de ervaringen van het energiebedrijf met de software.

SEO-tekst over vinyl vloeren

Voor een onderneming in hoogwaardige projectvloeren schreef ik diverse SEO-teksten, waaronder deze tekst over vinyl vloeren. De doelgroepen van deze tekst zijn interieurarchitecten en projectinrichters.

Vraag Lotte direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden