Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Loes

Loes Wijdeveld

|
Locatie: Maasbracht
|
Actief sinds: 07-01-2016
|
Uurtarief: € 0
|
Profiel bekeken: 670 keer
|
KvK-nummer: 13035129 informatie
|

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Don Bas Coen Alice Pauline Lizzy Inge Sylvia Martine Petra Linn John Justin Henk-Jan Timo Mirna

Profiel

Een goed verhaal begint met goede communicatie. En goede communicatie begint met 'luisteren' naar uw verhaal. Daar ligt mijn kracht. Luisteren naar uw verhaal. Me volledig inleven in uw situatie. Doordringen tot uw ware boodschap en die tot slot samenvatten in een ijzersterk verhaal. Uw verhaal. Een verhaal waarvan de lezer iets kan leren, waarmee hij zich kan identificeren. Of - als u ondernemer bent - wat uw onderscheidende vermogen is en vooral hoe uw klanten voordeel kunnen behalen met uw product of dienst (What's in it for me als klant?).

Ik ga op zoek naar de beleving van uw unieke boodschap. Want dat vind ik boeiend. Dat is mijn uitdaging en daarvan geniet ik. Een uitdaging die nog groter wordt als ik het verhaal op papier vertaal naar uw doelgroep. Daarvoor gebruik ik eenvoudige en heldere taal zodat iedereen uw boodschap begrijpt.

Ik werk graag voor mensen die iets te melden hebben. Dat kunnen de ondernemers zijn maar ook mensen uit de zorg- en onderwijswereld of particulieren.

Portfolio

Portfolio.docx

Referenties

Datum:
26-10-2016
Van:
Sam Sanders
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Loes levert goed en accuraat werk!
Datum:
25-07-2016
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Gedreven journaliste! een aanrader.

Uitgevoerde opdrachten

Boek Laten Schrijven (Bevrijders, Memorial)
Beste freelancer,    Ik denk er over om een boek te laten schrijven. Het gaat over een onderzoek van zo een 14 jaar dat uiteindelijk resulteerde in een memorial ter nagedachtenis aan de bevrijders van mijn dorp.    De ontmoeting met de zoon van een omgekomen bevrijder die samen met mij voor de eerste keer het graf van vader bezocht…
Ospel 4 mei
Uitschrijven Telefonische Interviews
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen met het schrijven van Advertorials. Deze zijn gebaseerd op telefonisch interviews.    Het gaat om ca. 450 woorden per artikel/interview en het moet deze week uitgevoerd worden.    Wie kan mij helpen?
Weert 19-10-2016
Geschiedenis van Koekjesfabriek Beschrijven
Beste freelancers,    Wij zijn een koekjesfabriek en bestaan al sinds 1920 of 1932 (is niet helemaal zeker). Er zijn op dit moment nog een aantal mensen in leven die de geschiedenis van ons bedrijf nog weten en daar een deel van zijn geweest.    Wij zouden daarom als bedrijf de geschiedenis vanaf het bestaan tot nu willen beschrijven…
Oosterhout 19-05-2016
Freelancer voor Interview & Artikel (Gezondheidszorg)
Beste freelancers,    Wij zoeken iemand die een drietal patiënten kan interviewen die gebruik maken van multidisciplinaire gezondheidszorg. Het interview is voor een artikel over hun ervaringen met de verschillende hulpverleners van ons Gezondheidscentrum.    Ik zie jullie reacties graag tegemoet!
Hoensbroek 28-04-2016
Case Study Uitwerken
Beste freelancers,    We zijn op zoek naar een freelancer voor het uitwerken van een case study. We hebben een interview afgenomen met één van onze klanten en hiervan zou een case study moeten gemaakt worden waarvan we al een aantal voorbeelden hebben.    We volgen telkens een zelfde stramien, dus de voorbeelden kunnen…
Mechelen 16-06-2016

Vraag Loes direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden