Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Lilian

Lilian Wanders - de Klerk
Over Lilian

Met ruim een decennium aan diverse werkervaringen binnen de commerciële marketing en merkbeleving voor topmerken zoals Absolut Vodka, Perrier-Jouët Champagne, CHANEL en Coca-Cola, zie ik mijzelf als een bevoorrechte expert. Het tot leven mogen brengen van deze mooie merken voelde nooit als werk, maar als mijn eigen passie wat ik mocht verwezenlijken in de ontwikkeling van geweldige campagnes en merkplannen.

Naast mijn gedrevenheid om opdrachten te laten slagen, verlies ik nooit de details uit het oog. Mijn creatieve mindset, interesse voor uitdagingen en oplossingsgerichtheid zijn drijfveren die zorgen voor een snelle, adequate opvolging & afhandeling.

Voor klanten dien ik zowel als sparringpartner als Marketing verantwoordelijke binnen hun organisaties. Door mijn hands on mentaliteit schakel ik snel op verschillende niveaus en kan ik zowel fungeren als overkoepelende manager voor Social Media Managers, Online Marketeers & Growth Hackers of zelf meewerken als Marketing/Brand Manager.

 

Portfolio

Positionering & lancering Ted Louise
Loading.

Branding & investeringsdeck voor The Good Toilet
Loading.

Marketing strategie ontwikkeling TerMarsch&Co;
Loading.

Brand Management Luxury Palace
Loading.

Presentaties & branding
Loading.

Project Management
Loading.

 

Vraag Lilian direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens:
Lily Le Clerque
0626722924
KvK-nummer: 81682921