Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Mijn-Huisstijl.nl

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Wij zijn een ontwerp duo dat werkt op de ‘ambachtelijke’ manier, in combinatie met de technieken van nu. Dat betekend dat wij je een compleet concept bieden. Ook mag je verwachten dat het idee uniek is. Wij maken en bedenken immers alles zelf, van begin tot eind.

Portfolio

lvdw_results3.JPG

Loman & van de Weerd

Een compleet concept inclusief huisstijl met ambachtelijke ontwerpen. De huisstijl is toegepast op de gevel en in de winkel. We hebben met onwijs veel plezier samen gewerkt met Thijs van de Weerd en Tineke Loman. Dank voor deze geweldige opdracht.
Handmade_artwork7.jpg

Artwork Design

Voor verschillende merken binnen de fashion & lifestyle branche hebben wij geweldige artworks mogen ontwerpen, benieuwd naar de gehele portfolio collectie? Vraag ons naar de mogelijkheden!
wallclaysandcotton.jpg

Creatief Duo

Een compleet concept met unieke ontwerpen, wat jouw opdracht de perfecte uitstraling zal geven. Van fotografie tot huisstijlen kunt u bij ons als freelance ontwerp duo terecht. Wij staan voor alle creatieve opdrachten open.

Vraag Kim direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden