Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Kim

Kim Zwennes

Illustratie en Grafisch ontwerp

Locatie: Den Haag
|
Actief sinds: 23-05-2016
|
Uurtarief: € 45
|
Profiel bekeken: 541 keer
|
KvK-nummer: 60350369 informatie
|

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Lonneke Elizabeth Francesca Rick Manolito Dylan Paul Erwin Wil Femke Kamran Rogier Josien Niek Bastiaan

Profiel

10 jaar lange ervaring in ontwerp van een visuele identiteit, in het ontwerpen van logo's en huisstijlen, het ontwerpen en uitwerken van magazines, posters, flyers en grotere uitgaven.
Ik ontwerp niet alleen een logo maar kijk naar de gehele visuele identiteit. Welke uitstraling moet het hebben om de juiste doelgroep aan te spreken en welke middelen zijn daarvoor het best inzetbaar. Naar dat antwoord ga ik op zoek en zo probeer ik te kijken naar het grotere geheel; de hele publiciteitscampagne.
Niet alleen goede kijk op het ontwerp, maar ook zeer ervaren in drukwerk drukklaar maken. Het gaat niet alleen om het ontwerp maar ook een mooi eindresultaat in papier, look 'n feel en presentatie.

Op zoek naar een originele manier om een evenement, een nieuwe website of een nieuwtje aan te kondigen? Originele bewegende digitale kaarten (animatie met een combinatie van fotografie en grafisch ontwerp) te versturen via email, nieuwsbrief en/of sociale media (Papershake)

Portfolio

Ontwerp en opmaak

o.a. Vogelbescherming Nederland educatiebrochure en ledenmailing. Pagina ontwerp diverse magazines Natuurlijk van Landall Greenpark, LEVEN! magazine, Joulz magazine, Puur Eneco magazine.

Illustratie en Kaart

Illustratie en Kaart
PAPERSHAKE_MAILING_website.gif

Digitale kaart

origineel promotiemateriaal
PAPERSHAKE_marieke_kookt.gif

Digitale kaart

origineel promotiemateriaal

Huisstijlen

Logo en Visuele identiteit

Uitgevoerde opdrachten

Sauna (Den Haag) zoekt Huisstijl en Logo/Vignet
Beste Freelancers,    Wij zijn een sauna in Den Haag en willen in de komende periode (H2 '16) een nieuwe marketingstrategie uitrollen. Een eerste stap is het ontwikkelen van een huisstijl en een logo/vignet. Deze moeten toepasbaar zijn op verschillende huisstijldragers voor zowel interne als externe communicatie. Denk hierbij aan prijslijsten,…
Den Haag 28-09-2016

Vraag Kim direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden