Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Etienne Jos Anahi Gino Eva Paul Jesse Femke Coen Jeroen Maria SE Marloes Timo Jacques

Profiel

Houd van fotograferen, vakantie, lekker eten en het allermeest van schrijven! Na mijn studie Journalistiek ben ik begonnen als freelance tekstschrijver en werk ik voor diverse opdrachtgevers. Het liefst schrijf ik over lifestyle, beauty en reizen. Ook voor zakelijke teksten, persoonlijke verhalen en productteksten draai ik mijn hand niet voor om.

T E K S T S C H R I J V E R
Op zoek naar een tekstschrijver? Of je nu een nieuwe website, brochure of persbericht nodig hebt, ik doe het allemaal met veel plezier voor jou en/of je bedrijf. Ook voor corrigeren, redigeren of herschrijven ben je bij mij aan het juiste adres. De tarieven zijn erg variƫrend qua opdracht, voor een op maat gemaakte offerte kun je vrijblijvend contact met mij opnemen.

E X P E R T I S E
Blogs
Webteksten
Productteksten
Gedrukte media
Persberichten
Nieuwsbrieven
Social media
Taalcorrecties

Referenties

Datum:
03-10-2017
Van:
Laura Lagaaij
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Joyce heeft de opdracht professioneel gedaan. Heel blij mee.

Uitgevoerde opdrachten

5 Interviews Uitwerken voor 10 November
Beste freelancers,    Opdracht: 5 interviews uitwerken vóór 10 november aanstaande    Beste freelancers,    In mijn onderzoek houd ik interviews, waarvan een volledig transcript gemaakt moet worden. Om de deadline van mijn onderzoek te halen, heb ik hierbij ondersteuning nodig. De praktische aspecten: …
Roosendaal 26-10-2017
Transcriberen van 15 Interviews (Gemiddeld 37 Minuten)
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die voor mij 15 interviews wil transcriberen in het kader van een onderzoek voor mijn studie aan de Universiteit. Ik heb nu 12 van de 15 interviews gedaan en zal de komende interviews in de komende weken afnemen.    De interviews hebben een gemiddelde duur van 37,5 minuut. Graag alleen offertes…
Zeist 29-09-2017

Vraag Joyce direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden