Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Joska

Joska Koch
Over Joska

Mijn naam is Joska Koch, een jonge en zeer ambitieuze onderneemster. Sinds kort heb ik mijn eigen bedrijf opgericht genaamd Unplayed V.O.F. Vanuit die positie help ik meerdere bedrijven met het definiëren van hun missie en de vertaling daarvan in een (digitale) strategie die past binnen het bedrijf. Dit doe ik samen met mijn partner. Wij werken volgens het inbound marketingprincipe; uitgaan van de eigen kennis, kunde en kracht en focus me op het creëren van thought leadership, organische zichtbaarheid en sociale reikwijdte.

In alle klussen die ik doe kijk ik goed naar het bedrijf, wat is het bestaansrecht van de organisatie, hoe is het ingericht en hoe leeft de organisatie binnen hun (potentiële) doelgroep. Vervolgens onderzoek ik de doelgroep door me in te leven in de wensen en behoeften en hieruit een customer journey af te leiden. Mijn aanpak zorgt voor een beter bereik bij de juiste...

 

Vraag Joska direct om offerte


Contact

Telefoon / mobiel
0639044113
Bedrijfsnaam
Unplayed V.O.F.
Social Media

Stuur een bericht