Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Cassander Lara Philip Denise Eva Inge Sylvia Joppe Mirna Maria Marianne Lars Justin Desirée Joyce Anne Marie

Profiel

Leuk kennis te maken! Mijn naam is Jolien Alberdingk Thijm, ik ben 36 jaar en ruim 9 jaar werkzaam als tekstschrijver. Sinds juni 2015 ben ik begonnen als freelancer en schrijf/ herschrijf ik webteksten, blogs, interviews en artikelen voor off- en online media. Met een creatieve pen probeer ik de aandacht van de lezer te grijpen en vast te houden tot de laatste zin.

Kennis en ervaring: HBO communicatie met specialisatie Tekst. Bij diverse media- en communicatiebureaus gewerkt als hoofdredacteur, redacteur en communicatie-adviseur. Sinds juni 2015 freelance tekstschrijver.

Beschikbaarheid: Ik werk fulltime als freelance tekstschrijver dus ben iedere dag beschikbaar. In overleg ook het weekend.

Expertise: Van ingewikkelde onderwerpen prettig leesbare teksten maken voor een brede doelgroep. Daarnaast denk ik graag mee over communicatie-concepten, bijvoorbeeld hoe je je website kunt verbeteren. Zeker voor websites geldt: content is king.

Interesses: Naast tekstschrijver ben ik voedingsconsulent. Ontwikkelingen op het gebied van gezondheid en voeding houd ik scherp in de gaten. Verder beweeg is graag en veel door te zwemmen, te kitesurfen of te wandelen, het liefst in de bergen.

Portfolio

Interviews wetenschappelijk/ technologisch congres

20140619 Rode Vis referentie.docx

Klantcases voor leverancier van technologie

Bright & Leading

Voor Science Park Amsterdam heb ik een aantal interviews gehouden met wetenschappers en onderzoekers voor artikelen voor het magazine Bright & Leading. Eén van de interviews is met prof. Robbert Dijkgraaf, via een live-stream vanuit Princeton University. Vervolgens zijn de interviews door een vertaler naar het Engels vertaald.
Groeihormoon.docx

Blog voor gezondheidswebsite

Vraag Jolien direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden