Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Hilde

Hilde SalverdaOver Hilde

PERSOONSGEGEVENS
Hilde Salverda (1949)
Leeuwarden

Fris Idee Producties | Kunst & Marketing
KvK 34321473

Ik geef er de voorkeur aan om kortlopende en eenmalige opdrachten uit te voeren en geen nieuwe opdrachten aan te nemen die voor langere tijd meerdere uren per week in beslag nemen. Uurtarief afhankelijk van opdracht.

WERK
2007 tot nu
Freelancer: Werkzaamheden onder meer: het bedenken van nieuwe concepten, copywriting, eindredacties, ontwerp en vormgeving, DTP, beeldbewerking, het bouwen van responsive WordPress websites, beveiliging en onderhoud van WordPress websites, projectcoördinatie, donateurs- en sponsorwerving, subsidieaanvragen, projectplannen, advies en uitvoering marketing en pr online en offline, filmidee en -realisatie diverse korte filmpjes voor presentaties en internetgebruik.
P.S. De laatste jaren heb ik mij gespecialiseerd in presentatie, marketing en pr van kunst en kunstenaars, van beeldend kunstenaars tot klassiek geschoolde musici. Vandaar dat al mijn...