Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Glenn

Glenn
Over Glenn

Mijn naam is Glenn, een enthousiaste jongeman die energie krijgt van samen resultaat behalen en het beste doen voor mijn klant. Ik ben een sociaal persoon en ik beschik over de nodige humor. Daarnaast ben ik erg toegankelijk en een goede luisteraar. Mensen om mij heen beschrijven me als een prettig persoon en iemand die staat voor het leveren van nauwkeurig en kwalitatief werk.

Na een aantal jaar in de arbeidsbemiddeling te hebben gewerkt heeft online marketing mijn interesse weten te wekken. Ik heb hierin diverse cursussen gevolgd en ik verdiep mij dagelijks in actuele vernieuwingen. Inmiddels heb ik verschillende bedrijven geholpen met het versterken van hun online aanwezigheid door middel van betaalde advertenties. Dit heeft elke keer geresulteerd in het werven van nieuwe klanten. Momenteel word ik nog steeds door deze bedrijven ingehuurd maar heb ik tijd over om mijn expertise in online marketing met enthousiasme voor...

Expertisegebieden:

 

Portfolio

Social Media Marketeer (a.i.) - Horeca
Loading.

Social Media Marketeer (a.i.) - Golfbaan
Loading.

Social Media Marketeer (a.i.) - Start up Home Chef
Loading.

Social Media Marketeer/ Owner
Loading.

Recruitment Consultant IT - juli 2019 - oktober 20
Loading.

(Senior) Consultant - april 2015 - juni 2019
Loading.

 

Vraag Glenn direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens:
0630177036