Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

1978

Profiel

Zoekt u iemand die snel uw tekst moet nakijken?
Of iemand die uw interviews transcribeert?

Dan bent u hier aan het juiste adres!

Ik heb in 2002 een HBO opleiding International Business and Languages afgerond en werk bij een internationaal bedrijf als sales administrator.
Daarnaast schrijf ik regelmatig diverse teksten voor ons bedrijf, Watersportbedrijf de Lits. U kunt hierbij denken aan het bijhouden van de website, teksten voor verkoop en het controleren van contracten.

Als bijverdienste vind ik het leuk om mensen te helpen met het opstellen en/of verbeteren van teksten. Of het nu om creatieve teksten gaat, of om teksten voor commerciƫle doeleinden: ik help hier graag mee!

Ik ben goed in taal en erger mij echt aan spellingsfouten. Deze zult u dan ook niet meer vinden in uw nagekeken tekst/scriptie! Verder heb ik inmiddels al zo lang bij internationale bedrijven gewerkt dat ik wel kan zeggen dat mijn Engels van een goed niveau is.

Tevens ben ik beschikbaar voor data entry klussen vanuit huis.

Referenties

Datum:
23-09-2017
Van:
Ankje Hovinga
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Gerda komt haar afspraken na, levert goed werk en reageert snel op mail of vragen.
Datum:
31-08-2017
Van:
Janet Iljas
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Datum:
05-06-2017
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Gerda heeft kwaliteit werk afgeleverd. Binnen twee dagen tijd heeft zij mijn scriptie nagekeken en verbeterd op spelling en structuur en verliep het contact goed. Gerda reageert snel op berichten en is altijd vriendelijk. Ik ben dik tevreden!

Uitgevoerde opdrachten

Spelling en Grammatica Checken Scriptie
Beste freelancers,    Wie zou mijn implementatieplan kunnen nakijken en corrigeren op taal, spelling, grammatica, zinsopbouw  en een samenhang van de studie.    Opleiding hbo-verpleegkundige.  Max.  5000 woorden.  Nakijk datum: 8 januari 2018 t/m 12 januari 2018.  Graag een reactie bij interesse.
Amsterdam 8 jan
Zes Dubbelinterviews Uitwerken
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die in de maand november ongeveer 6 dubbelinterviews wil uitwerken.    Het gaat om interviews met 2 personen, duur van de interviews is ongeveer 1,5 uur. Prijs per interview 100 euro.    Bij interesse zie ik uw reactie graag tegemoet.
Utrecht 01-11-2017
Schrijven van Offerte voor Vastgoedbeheer
Beste freelancers,    Voor onze onderneming (Vastgoed) zoeken wij een freelancer die ons kan helpen met een offerte maken (schrijven). Het moet een aantrekkelijke offerte zijn met onze werkzaamheden (vastgoedbeheer) en prijzen er in.    Ons budget is 80 euro.
30-09-2017
Transcriberen Meerdere Interviews
Beste freelancers,    Voor mijn afstudeer onderzoek voor een masterstudie Organisatie Cultuur en Management zoek ik iemand die interviews letterlijk kan transcriberen binnen korte termijn.     Aantal interviews: dit kan variëren van 5 tot 10 interviews en mogelijk een focusgroep.  Duur: de interviews variëren…
Utrecht 25-08-2017
PDF Bestanden Structureren
Beste freelancers,    Voor een opdrachtgever moeten er gescande documenten worden geordend. Deze documenten zijn opgeslagen als PDF's en moeten worden voorzien van naam, datum en onderwerp in een vastgestelde structuur.    Dit is geen hogere wiskunde, maar het is wel heel erg belangrijk dat dit secuur gebeurd. Ik verwacht dat…
Maarsbergen 18-08-2017
Autobiografie Redigeren (25.000 Woorden, Redacteur)
Beste freelancers,    Ik zoek een redacteur die mijn boek (autobiografie) wil redigeren voordat het naar een uitgever gaat. Het boek zal uiteindelijk circa 80.000 woorden bevatten schat ik  (nu al 25.000).    Het is een autobiografie met een thema. Omdat ik nog vol in het schrijfproces zit vind ik het fijn als redacteur alvast…
20-07-2017
Inschatten Beoordeling Onderzoeksopdracht
Beste freelancers,    Voor mijn onderzoeksopdracht 'Welke stappen moeten worden ondernomen om het facturatie proces efficiënter te laten verlopen?' heb ik wat hulp nodig bij het beoordelen of ik een 5,5 kan halen.    Daarbij stuur ik ook de criteria waarop ik beoordeeld ga worden, waardoor het makkelijker zal zijn om…
Amsterdam 18-07-2017
Nakijken van Scriptie (Spelling en Structuur)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die met spoed mijn scriptie kan nakijken op spelling en structuur.    Er is een klein budget van 50 euro en thuiswerken is mogelijk.    Ik hoor graag van u.
Breda 05-06-2017

Vraag Gerda direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden