Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Georgi

Georgi
Over Georgi

Hoihoi! 
Mijn naam is Georgi Lupu en ik ben 26 jaar. Ik heb de opleiding grafisch vormgeven met specialisatie animatie aan het Grafisch Lyceum Rotterdam afgerond en ben daarna aan de slag gegaan in een apotheek als grafisch vormgever.

Mijn werk hier betreft voornamelijk het maken van flyers, posters, visitekaartjes, huisstijlen en andere drukwerkproducten. Daarnaast beheer ik ook de social media kanalen. Echter, mijn grote passie ligt in het designen van logo’s, websites en bovenal animaties. Hoewel ik wel wat kleine opdrachtjes hierin krijg bij mijn huidige baan, wil ik dit toch meer op kunnen pakken.
 
Zoek je iemand die voor jou een logo ontwerpt, een animatie bedenkt, tekent en in elkaar zet of toch drukwerkproducten bedenkt? Dan kunnen wij een match zijn, stuur dan vooral een berichtje! Mailen mag ook altijd naar info@gigimedia.nl en dan kan ik eventueel wat van mijn eerdere werk...

 

Vraag Georgi direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens:
GigiMedia
0654355431
KvK-nummer: 82681236