Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Geert

Geert Römer

Trouwfilm Professionals!

|
Locatie: Doetinchem
|
Actief sinds: 10-02-2017
|
Uurtarief: € 50
|
Profiel bekeken: 276 keer
|

Contactgegevens:

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Dag heer/mevrouw,

Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Geert Römer, mede-eigenaar van SMASH Visual Media. We timmeren goed aan de weg: we hebben grote landelijke klanten en we bestaan reeds 3 jaar en zijn trots op de groei die we doormaken.

Om de dagelijkse drukte te ontvluchten maken de drie eigenaren, waaronder ik er één van ben, samen de mooiste trouwfilms. Voor ons geeft een bruiloft in kaart brengen een stukje ontspanning en we hebben zelf ook een leuke dag.

We filmen met de nieuwste camera's en hebben een drone plus de daarbij horende certificering om legaal te mogen vliegen. We maken graag een dagje vrij om bruiloften in kaart te brengen. We komen altijd met z'n tweeën zodat we geen enkel moment missen. Een week na de bruiloft is de trouwfilm klaar.

We zijn graag van de partij. Mocht men voor een andere partij kiezen, dan wens ik hen heel veel succes met hen.

In ons portfolio vindt u een link naar een recente trouwfilm.

Ik hoor graag van u.

Groeten,

Geert Römer | SMASH Visual Media

Portfolio

still-screenie-brlft.jpg

Recente trouwfilm voor fantastisch bruidspaar!

Voor een bedrijf in Gelderland produceerden wij een jubileumfilm: https://youtu.be/sUQwe80-WUY

Referenties

Datum:
05-09-2017
Van:
Marly de Rijk
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
De mannen van Smash media hebben onze bruiloft op een prachtige manier vast gelegd! Het voelde meteen prettig met Geert en zijn team, omdat ze precies begrepen wat wij wilden, ze zeer flexibel waren en meedachten. Het is een ontzettend energiek en enthousiast team. Op de feestavond was er zelfs al een compilatie te zien van de bruiloft. We hebben daarnaast super toffe beelden door de drone welke Geert bestuurd. Dit maakt de video compleet! Absoluut een aanrader dit topteam!

Uitgevoerde opdrachten

Videograaf voor Bruiloft Gezocht (2 December)
Beste freelancers,    Voor ons huwelijk in regio Utrechtse Heuvelrug, zijn wij op zoek naar een videograaf die graag op 2 december van 13.00-21.00u bij ons kan komen filmen. Graag ontvangen wij een weddingclip en indien mogelijk alle ruwe data.     Schatting kosten: 700,-    Bij interesse horen we het graag.
23-11-2017
Videograaf voor Bruiloft (17 juni 2017, Gelderland)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een videograaf voor onze bruiloft 17 juni. We trouwen in de buurt van Arnhem, Gelderland. We willen graag een korte film van de dag met alle hoogtepunten.    Graag zouden we willen dat het filmen start tijdens het aankleden, make-up etc. dit begint om 10.00 uur. En dat er gefilmd wordt…
Rheden 04-09-2017

Vraag Geert direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden