Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Marco Johan Zaina Niermala Annemarie Henk Wesley Coos Rachid Umair Mark Joppe Donna Jan Ahamed

Profiel

Met ingang van  15-07-2015 woonachtig op de Romerstraat 18 5911HV Venlo Ook van hieruit blijf ik actief als zelfstandig administratiekantoor, het voeren van administraties van uiteenlopende aard is mijn lust en mijn leven, het geven van advies en het doen van alle soorten belastingaangiften mijn tweede natuur. En dit alles tegen redelijke tarieven waaruit blijkt dat de overhead kosten niet of nauwelijks aanwezig zijn.

Portfolio

In het Limburgse verzorg ik de administratie voor

Twee bedrijven in de horeca en deze bedrijven adviseer ik over de te volgen strategie.
Verder ben ik gespecialiseerd in het doen van aangiften aan de Belastingdienst en onderhoud ik voor mijn klanten de correspondentie met overheidsinstellingen.
Zodat ieder werkt aan zijn sterke punten.

Uitgevoerde opdrachten

Boekhouder voor Eenmanszaak Gezocht (Leiden)
Geachte freelancers,    Ik heb een eenmanszaak in stukadoor, tegelen van vloeren, VELUX ramen zetten, metselen, vloerverwarming, dakbedekking, badkamers, timmerwerk, schilderen,  etc. Allround dus.    Ik heb iemand nodig die mijn omzet-belasting (4 x per jaar) en mijn inkomstenbelasting invult (1x per jaar) op locatie in Leiden.…
Leiden 19-04-2013

Vraag Fred direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden