Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Fehmi

Fehmi
Over Fehmi

Bent u opzoek naar een freelancer webanalist of een online marketing specialist die u kan ondersteunen bij uw online marketing activiteiten?

Ik ben van oorsprong een programmeur en heb zodanig ook jarenlang diensten geleverd in de computer talen en scripten en andere IT werkzaamheden. Ik heb in 2017 besloten om me volledig te richten op “Website Analyse” & “Online Marketing” en heb zodanig ook mijn website WebSol.nl ook vernieuwd.

MIJN WERKWIJZE & DIENSTEN
Voor iedere opdracht krijgt u van mij vooraf een rapport of een stappenplan. Wilt u bijvoorbeeld uw website vernieuwen? Voordat we te werk gaan, maken we eerst een website analyse rapport waarin de stand van zaken van de huidige website wordt beschrijven en uitleg wordt gegeven over de nodige acties. Of u wilt een online marketingstrategie opzetten en u wilt de mogelijkheden verkennen. Allerlaatste krijg u van mij een offerte met...

 

Vraag Fehmi direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens: