Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
F

F

WebDesign

|
Locatie: Kampen
|
Actief sinds: 24-02-2014
|
Uurtarief: € 25
|
Profiel bekeken: 985 keer

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Henk-Jan Frank Manolito Geurt Gerritjan Rick Jeroen Andrey Joost Dirk L Robert Daniel George Dylan Roel

Profiel

Wij zijn sterk in:

Oplossen van problemen
Beter vindbaar maken
Artikelen

Wij willen graag helpen met uw bedrijf

Referenties

Datum:
18-07-2017
Van:
Fenna van der Velden-Gijswijt
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Vanaf het begin moeilijk te bereiken. Uiteindelijk contact gehad en heeft hij mijn website gemaakt. Na meerdere malen email en telefonisch contact nog steeds niet klaar zoals ik het wil. Hij reageert niet op mijn emails en de website is online maar klopt nog niet. Jammer genoeg krijg ik mijn geld niet terug. Ik weet, het is niet duur maar €99 teveel. Erg jammer dat het zo gelopen is, ik had het graag anders gezien. Vanaf 3 april is hij begonnen en nu is het midden juli.
Datum:
22-05-2017
Van:
Bart van Engeland
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
We hebben erg prettig gewerkt met Frank. Hij heeft zich zeer flexibel opgesteld. Hij is erg kundig op het vlak van Wordpress websites en de implicaties daarvan. Een aanrader!

Uitgevoerde opdrachten

Webshop in WordPress Laten Maken (Tien Producten)
Beste freelancers,    Ik wil graag een webshop in WordPress laten maken voor 10 producten.    Dit mag met een bestaand WordPress thema zijn. Er is een budget tot 1500 euro beschikbaar.    Bij interesse hoor ik graag van u.
Kampen 24-04-2017
Vernieuwen WordPress Pagina voor Blogger
Hallo freelancers,    Ik heb een momenteel een WordPress pagina. Deze heb ik zelf opgezet een aantal jaar geleden, al heb ik er niet veel ervaring mee. Ik moet nu het template en een aantal plugins vernieuwen.    Het doel van mijn website is om naast mijn werk wat meer inhoudelijke te schrijven over mijn kennis en ervaring. Dit…
Voorburg 24-04-2017
Hulp bij Website Herstellen
Beste freelancers,    Graag zou ik wat hulp willen hebben bij het aanpassen of veranderen van mijn website. Ik ben fotograaf en heb een tijd geleden zelf mijn website gemaakt bij WIX. Dit was erg makkelijk en het ziet er best goed uit maar mijn mobiele site werkt maar niet goed.    Ik heb alles aangepast voor "mobiel"…
Uden 10-04-2017
Wordpress Site Optimaliseren en Afbouwen
Beste freelancers,    We zijn een startend bedrijf en willen graag een website (redelijk eenvoudig).    We hebben een template (theme: ahmad.works/bostan) gekocht, maar hebben net niet de juiste kennis en kunde beschikbaar. De website is al live, maar is nog niet 100% naar tevredenheid. We zoeken een freelancer die onze site kan…
Schiphol-Rijk 04-04-2017
Wordpress Specialist in Rotterdam Gezocht
Beste freelancers,    Het betreft het onderhouden en uitbreiden van een bestaande WordPress website. Rotterdam en omgeving. Verdere details stuur ik graag persoonlijk toe bij interesse in deze opdracht.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
Rotterdam 09-02-2017
Omzetten van Bestaande Website naar Wordpress
Beste freelancers,    Opdracht: omzetten van bestaande website (html) naar Wordpress.    Het betreft een statische en compacte website, bestaande uit 6 pagina's, in 3 talen.  Tevens advies i.v.m. hosting en toekomstige uitbreiding.  Klus is urgent, website moet uiterlijk woensdag 12 oktober klaar zijn.   …
Deventer 11-10-2016
Webdesigner voor Strato Website Gezocht
Beste freelancers,    Voor het operationeel maken van een eenvoudige "Strato" website zijn we op zoek naar een freelance webdesigner, welke een stichting in oprichting wil helpen. De bedoeling is deze t.z.t. tegen een gangbaar tarief te onderhouden.
Badhoevedorp 16-01-2015

Vraag F direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden