Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Esther

Esther Schuhmacher

Deze WordNerd schrijft, redigeert en vertaalt

Locatie: Dordrecht
|
Actief sinds: 01-04-2018
|
Uurtarief: € 0
|
Profiel bekeken: 87 keer

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Marinus Fatih Ruben Desirée Remco Dayenne Aad Raymond Max Timo Jasper Rien Danny Sharai Monica

Profiel

Taal is waar ik blij van word. Beginnen met een lege pagina, of de tekst van een ander beter maken. Vertalen vanuit het Engels of Duits, of naar het Engels vanuit Nederlands of Duits. Zorgen dat een tekst het juiste ritme heeft. Tot de kern komen, zonder kortaf te zijn. Begrijpelijke taal gebruiken, zodat het voor iedereen toegankelijk is. En met een radar voor taalfouten en interpunctie zorgen voor foutloze tekst. Dat is waar ik goed in ben.

Ik heb ruim tien jaar ervaring in communicatie en pr. En in die jaren werkte ik voor verschillende nationale en internationale klanten. Als adviseur, maar ook altijd met een wakend oog op de teksten. Inhoudelijk en strategisch: hoe komt het over, klopt het wat er staat en activeert het de lezer? En als corrector: is het absoluut foutloos en mooi en duidelijk geschreven? Kortom, ik ben een WordNerd met passie voor goede verhalen.

Vraag Esther direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden