Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Elizabeth

Elizabeth Sokol

Elizabeth Sokol

|
Locatie: Den Haag
|
Actief sinds: 14-05-2017
|
Uurtarief: € 70
|
Profiel bekeken: 763 keer
|
KvK-nummer: 60678194 informatie

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

The Best of Times Films

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

EEN WARE CINEMATISCHE OPNAME VAN JULLIE GELEGENHEDEN!

Met passie voor echte emoties, unieke verhalen, persoonlijke aanpak & prachtige beelden. Een film van The Best of Times is meer dan een simpele montage!

I am a Den Haag based videographer specialising in wedding and event films with more than 60 weddings behind my back and 4 years of experience in filming events, promotional and business videos.

Visit my website to view my portfolio.

Referenties

Datum:
30-07-2017
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Elizabeth is een zeer professionele videograaf! Ze heeft onze bruiloft gefilmd en we zijn ontzettend tevreden over het resultaat. Ze heeft een kort filmpje gemaakt van 5 minuten met een impressie van de dag, en een volledige montage van de ceremonie van meer dan een uur. De beeld- en geluidskwaliteit is super, ze heeft ontzettend veel verschillende shots gemaakt, en de montage is heel professioneel. Tijdens de dag hebben we nauwelijks gemerkt dat ze aan het werk was. Van te voren liep de communicatie ook vlekkeloos, en was alles duidelijk afgesproken. Kortom, Elizabeth heeft voor een prachtige herinnering aan onze dag gezorgd en we kijken de films nog vaak terug!

Uitgevoerde opdrachten

Videograaf Gezocht (met Drone) 14 April, Amsterdam
Beste freelancers,    Voor onze bruiloft zijn we op zoek naar een videograaf die 2 uurtjes kan vastleggen, ceremonie/taart.    Indien videograaf ook beelden met drone kan maken heeft dat voor ons toegevoegde waarde.    Het zou gaan om 14 april, begin van de middag in A'dam.   
Amsterdam 21 mrt
DTP'er voor Opmaak Diverse Communicatie Middelen
Beste freelancers,    Voor onze jonge GGZ organisatie ben ik op zoek naar een ervaren dtp'er die ons nieuwe logo en huisstijl kan inzetten voor nieuwe visitekaartjes, brochures, templates voor presentaties (ppt en Prezi) en later evt. de website. Het logo en de kleuren staan al vast maar we kunnen wel advies gebruiken bij het mooi en…
Hoofdkantoor Leusden 08-11-2017
Wedding Videograaf Gezocht (December 2017)
Beste freelancers,    Voor onze winterwedding in december (week 50 dit jaar) zijn wij op zoek naar een enthousiaste videograaf (m/v) die de gehele dag op een mooie wijze wil en kan vastleggen. De exacte datum laten wij weten bij interesse. Graag zouden wij een videograaf aanwezig willen hebben vanaf 08.00 uur tot ongeveer 21.30 uur. De dag…
Hellevoetsluis 19-10-2017
Videograaf voor Bruiloft (3 Juni, Amsterdam)
Beste freelancers,    Op 3 juni gaan mijn vriend en ik trouwen en we zoeken iemand die video opnames kan maken! De locatie is Amsterdam - West (Rijk van de Keizer).    Het gaat om het filmen van de ceremonie, borrel en begin van het diner. De tijdsduur is 3,5 uur; van half 4 tot 7 uur.  Bewerken van de opnames tot een kort…
Amsterdam 25-05-2017

Vraag Elizabeth direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden