Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Dirk L

Dirk L van Krimpen
Over Dirk L

De laatste jaren legt Dirk zich vooral toe op sales en software ontwikkeling. Voor beide activiteiten geldt dat men alleen succesvol kan zijn wanneer me ook de nodige achtergrondkennis bezit. Wat betreft sales, heeft hij zich speciaal toegespitst op het maken van afspraken voor demo's en presentaties. Door zijn jarenlange ervaring weet hij snel de beslissers binnen vooraanstaande bedrijven in binnen- en buitenland te benaderen en te overtuigen.

Hetzelfde geldt voor software ontwikkeling. Men kan alleen goede toepassingen ontwikkelen, als men ook de nodige ervaring heeft in de achtergronden van die toepassingen. Bij Dirk liggen deze vooral in de vespanende industrie, in maritieme toepassingen zoals scheepsmanagement systemen, en zeker in praktische wiskundige toepassingen zoals de achtergronden van dubbelgekromde vormen in gebruik bij zaken als bv. car body styling in de autoindustrie.

Dirk komt uit de wereld van de maakindustrie. Dit soort industrie is jarenlang verwaarloosd...

Uitstekend
3 beoordelingen
Dirk L van Krimpen

Papendrecht

Expertisegebieden:

 

Portfolio

Interactieve website
(Lees verder)
Loading.

Toepassing steigerbouw
(Lees verder)
Loading.

Engelstalig boek over fiction en wiskunde
(Lees verder)
Loading.

Training sessie in verspaningstechnologie
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag Dirk L direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

3
(3 van 3)

 

Contact

Telefoon / mobiel
0788446820
Adresgegevens
Wipmolen 54
3352XR Papendrecht

Stuur een bericht