Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Dirk L

Dirk L van Krimpen

Sales, Design en Fabrikage

|
Locatie: Papendrecht
|
Actief sinds: 20-06-2017
|
Uurtarief: € 30
|
Profiel bekeken: 1128 keer
|

Contactgegevens:

Adresgegevens

Wipmolen 54
3352XR Papendrecht

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

De laatste jaren legt Dirk zich vooral toe op sales en software ontwikkeling. Voor beide activiteiten geldt dat men alleen succesvol kan zijn wanneer me ook de nodige achtergrondkennis bezit. Wat betreft sales, heeft hij zich speciaal toegespitst op het maken van afspraken voor demo's en presentaties. Door zijn jarenlange ervaring weet hij snel de beslissers binnen vooraanstaande bedrijven in binnen- en buitenland te benaderen en te overtuigen.

Hetzelfde geldt voor software ontwikkeling. Men kan alleen goede toepassingen ontwikkelen, als men ook de nodige ervaring heeft in de achtergronden van die toepassingen. Bij Dirk liggen deze vooral in de vespanende industrie, in maritieme toepassingen zoals scheepsmanagement systemen, en zeker in praktische wiskundige toepassingen zoals de achtergronden van dubbelgekromde vormen in gebruik bij zaken als bv. car body styling in de autoindustrie.

Dirk komt uit de wereld van de maakindustrie. Dit soort industrie is jarenlang verwaarloosd in Nederland en is dus voor de meeste jonge medewerkers onbekend terrein. Dirk loopt al wat langer mee, en heeft de hoogtijdagen van de maakindustrie aan den lijve meegemaakt. Hij was betrokken bij de werkvoorbereiding en programmering van soms gigantische verticale draaibanken, enorme kotterbanken, maar ook precisie machines gebruikt in de werktuigbouw. Dit in heel Europa en in de USA. Iets dat nu in de belangstelling staat, 3D printen, deed hij al in de jaren negentig, toen dit overigens nog Rapid Prototyping heette. Hij weet wat het is om een gietstalen machine onderdeel te frezen. Iets waar leken totaal geen idee van hebben. Het opspannen alleen al is een kunst.

Naast de voorbereiding van machinale processen kent hij alle ins- en outs van het verkopen van industri├źle producten. Hij heeft letterlijk duizenden mensen getraind in het gebruik van CAD en CAM systemen. Was betrokken bij de ontwikkeling van 3D geometric design software en heeft grote aantallen systemen verkocht in de machinebouw en in de internationale vliegtuig- en auto industrie.

Portfolio

vessel-600.png

Interactieve website

Deze website is een typisch voorbeeld van de integratie tussen enerzijds 3D vormen en een administratieve toepassing. Het vaartuig wordt gevuld met 3-dimensionele apparaten en uitrusting naar wens van de gebruiker. Het systeem genereert dan automatisch de belangrijke lijst van onderhoudstaken.
scaff1.png

Toepassing steigerbouw

Deze applicatie speciaal voor de steigerbouw, maakt het mogelijk om binnen een zeer korte tijd een complete steiger op te bouwen in 3D. Diverse opties zijn aanwezig, zoals instelbare bordeshoogten, onderdoorgangen, tralieliggers, konsoles, ladders, diagonaalschoren, leuningen en kantplanken. Wanneer de steiger opgebouwd is in 3D, wordt de optie Tekening aangeklikt en verschijnt onmiddelijk een tekening met voor-, zij-, en bovenaanzicht. Tevens is er een trimetrisch aanzicht aanwezig die men zelfs op de 2D tekening nog kan roteren en kantelen.
book.png

Engelstalig boek over fiction en wiskunde

Niet iets waarmee u of Dirk snel rijk zullen worden, maar het geeft wel een paar zaken aan. Allereerst de wiskunde die op diverse plaatsen in dit boek een rol speelt. Dirk gebruikt wiskunde in zijn software en ook in sommige van zijn training sessies. Hij tracht altijd zijn studenten enthousiast te maken over dit onderwerp. En vertelt ze ook dat wanneer je in staat bent om bv. een vergelijking met twee onbekenden op te lossen, je al meer weet dan duizenden mensen om je heen. Laat staan als je iets weet van de beginselen van calculus. Tevens geeft het een idee voor clienten die een technische vertaling in het Engels willen hebben wat ze kunnen verwachten. Voor geïnteresseerden: u bereikt dit boek via de link http://www.lulu.com/shop/dirk-l-van-krimpen/proving-the-riemann-hypothesis-and-other-simple-things/paperback/product-4945477.html Onder Preview, kunt u dan ook een deel van de inhoud bekijken en ziet u onder First Aid on Mathematics de diverse wiskundige hoofdstukken aan het ei
heat.png

Training sessie in verspaningstechnologie

Op dit moment is er een grote vraag naar mensen die kunnen omgaan met cnc draai- en freesmachines. Echter, de huidige kennis en ervaring op verspaningsgebied is op dit moment niet al te hoog. Machine operators zijn zeker wel in staat om werkstukken in te spannen, snijplaten te wisselen, en de juiste afmetingen van de vervaardigde werkstukken te controleren. Maar de kennis van de fijne kneepjes van het vak is niet altijd aanwezig. Vragen zoals: hoe kan ik er voor zorgen dat ik deze hele batch kan bewerken zonder de machine tussentijds stil te hoeven zetten? Welke snijshelheden moet ik dan gebruiken? En welke snedediepten en aanzetten zijn dan het voordeligst? Om dit juist te beredeneren is inzicht in de verspaningstechnologie nodig. Dit is onderdeel van een korte training sessie, met lengte van een dagdeel, die door Dirk bij u in het bedrijf wordt verzorgd. De afbeelding hiernaast is een voorbeeld van de invloed van de snijsnelheid op het verspaningsproces.

Referenties

Datum:
29-03-2018
Van:
patrick van der Meer
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Datum:
11-09-2017
Van:
Michel Zaremba
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Het contact met Dirk verliep heel soepel. Hij gaf snel reactie en dacht gelijk vanaf het eerste moment mee in de vraagstelling die ik had. Daarbij komt dat Dirk een gestructureerde aanpak heeft voor de aanpak van het probleem. Dit was voor mij erg fijn zodat ik precies wist wat ik kon verwachten. Dirk heeft veel ervaring en heeft mij in de opdracht goed geholpen.
Datum:
05-09-2017
Van:
Hans de Rijk
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Dirk, Je verdient meer dan een 10! Je flexibiliteit, het meedenken en jouw communicatie... voor mij ben jij een topper! Je kwam ook al meteen met prospects, tot op heden ben ik zeer tevreden.

Uitgevoerde opdrachten

Telemarketeer voor Web en Mobiele Applicatie
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een salestijger, B2B bellen naar grotere organisaties is een koud kunstje voor jou en je hebt gevoel voor doelgroepen. Je hebt affiniteit met software en Apps want dat is het product.    Telefoonnummers voor te bellen prospects kunnen aangeleverd worden. Jij bent goed om de prospect zo nieuwsgierig…
Uden 8 mrt
Freelance Telemarketeer / Verkoper Gezocht
Beste freelancers,    We zoeken een freelance verkoper die nieuwe klanten benaderd. Bouwt zelfstandig een klantenbestand op onderhoud deze in een CRM-applicatie. Maakt zelfstandig offertes en volgt deze op. Mogelijkheid dat je het aanspreekpunt blijft voor de klant.    Marktconforme beloning op basis van een interessante bonusstructuur. …
Hilversum 05-09-2017
Sparringspartner Gezocht (Digitaal Tekenen Bloemen)
Beste freelancers,    Voor een project/mogelijke opstart van een bedrijf ben ik op zoek naar iemand die ervaring heeft met het 3d tekenen van bloemen en/of samenstellen van een boeket. Als voorbeeld verwijs ik graag naar: deze link. Zoiets zoek ik en heb ik in gedachten.    Aangezien mijn kennis niet ver genoeg reikt op het gebied…
Waddinxveen 25-08-2017
Kleine Vertaalopdracht NL-Engels
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een goede vertaler om een engelse tekst van 2 pagina's te vertalen naar het Nederlands.    Ook dient er een tekst van het Nederlands naar het Engel verstaald de worden van 1 pagina.  De totale opdracht bestaat uit 3 pagina's.    Alvast bedankt voor jullie reacties.
Amsterdam 14-09-2017

Vraag Dirk L direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden