Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

OJAU

Profiel

Sinds december 2016 ben ik als ZZP'er gestart om betaalbaar online juridisch advies en ondersteuning aan te bieden. Ik vind het belangrijk dat juridisch advies in alle opzichten toegankelijk is voor iedereen die het nodig heeft. Ik ben met name gespecialiseerd in sociale wet-en regelgeving, arbeidsrecht en bestuursrechtelijke zaken. Niet alleen bij juridische geschillen, maar ik kan u ook van dienst zijn bij het opstellen van bepaalde (project)plannen en u hierin adviseren, ondersteunen en coachen. Maatwerk staat bij mij voorop. Ik bied ook coaching trajecten aan voor personen die in een conflict of juridische procedure dreigen te komen, daar al in zitten of die een dergelijke situatie net achter de rug hebben.

Verder bied ik trainingen en bijles aan, voor o.a. Hbo-studenten, die ondersteuning nodig hebben bij het maken van een scriptie, onderzoeksopdracht of beroepsopdracht op het gebied van sociale wet- en regelgeving en bestuursrecht. Ik voer als freelancer verschillende opdrachten uit als freelancer studiemateriaal ontwikkelaar voor Bachelor Rechtenstudenten, afstandsdocent sociale zekerheid en scriptiebeoordelaar HBO recht bij twee opleidingsinstituten.

Ik schrijf voor mijn eigen juridische blog over interessante, actuele juridische onderwerpen. Ik wil een breed publiek bereiken dus ik probeer wet- en regelgeving en huidige ontwikkelingen in de juridische wereld op een zo'n toegankelijke manier over te brengen. Ik gebruik daarbij enige creativiteit. Ik krijg daar leuke reacties op.

Tevens ondersteun ik mensen bij het starten van nieuwe plannen, zoals een onderneming. Ik kan ondernemingsplannen maken waarin, onder andere, de juridische aspecten aan bod komen. Denk aan bepalingen die het omgevingsrecht raken (vergunningen), algemene voowaarden, contracten, e.d. Met mijn marketing achtergrond bekijk ik uw nieuwe plan ook vanuit commercieel en financieel perspectief en meet ik de haalbaarheid van het plan. Hoe dan ook, alle belangrijke elementen voor een goed ondernemingsplan komen aan bod.
Niet alleen help ik bij het opstellen van nieuwe ondernemingsplannen, ook wil ik er een steentje aan bijdragen dat mensen hun focus niet verliezen of gedemotiveerd raken.

Portfolio

Websites in eigen beheer

Uitgevoerde opdrachten

Scriptie Nakijken (Taal, Zinsopbouw, Stijlfouten)
Beste freelancers,    Ik wil graag mijn scriptie laten controleren op taal, spelling, zins opbouw, stijlfouten en grammatica. Het gaat om ongeveer 37 bladzijden. Het zou mooi zijn als iemand dit zo snel mogelijk kan doen.    Mijn budget is 75 euro en thuiswerken is mogelijk.    Ik hoor graag wie mij zou kunnen helpen.
12 apr

Vraag Dewi direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden