Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Meediasupport

Adresgegevens

Sportlaan 5
3223EV Hellevoetsluis

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Hip, authentiek, commercieel en streeft naar ultieme perfectie. Dat is een hele mond vol, maar dit is precies wat ik mijn klanten ook lever: het totaalpakket!

Sinds 5 jaar heb ik mijn roeping eindelijk gevonden: creatief schrijven, sociale media onderhouden en meedenken in onderscheidende concepten en campagnes voor bedrijven. De succesfactor zit hem in dingen doen die je leuk vindt en dan gaat de rest vanzelf!

Ik mag dan wel een controlefreak, prettig gestoord en een dagdromer zijn. Laat dit u er absoluut niet van weerhouden om contact op te nemen. Ik verzeker u, samen ontketenen wij de mooiste ideeën voor uw bedrijf!

Meediasupport is een full- service social media, communicatie en design bureau. Alles, maar dan ook écht alles op het gebied van communicatie kunnen én doen we. Zo ontzorgen we onze opdrachtgevers, blijven we scherp en is een werkdag bij ons nooit saai. Van social media strategie tot webdesign en van pakkende tekst tot uniek relatiegeschenk, onze medewerkers zijn van alle markten thuis.

Portfolio

kanters-1024x576.png

Content Management Kanters BV

Content Management in de ruimste zin van het woord! Kanters BV uit Veghel is gespecialiseerd in riooltechniek, infra werkzaamheden en in het bijzonder de aanleg en reconstructie van buitenterreinen voor zorginstellingen. Begonnen met enkel het onderhouden van de diverse social media kanalen worden we inmiddels ingezet op meerdere vlakken. We werken nauw samen om tot de beste content strategie te komen en communiceren hierbij met alle betrokken partijen, zoals opdrachtgevers en de huisfotograaf. Daarnaast coördineren we het onderhoud van de website en zorgen we voor tijdige plaatsing van nieuwsartikelen, bedrijfsinformatie en referenties. Om ervoor te zorgen dat Kanters overal goed op de kaart staat zijn er door Meediasupport diverse advertenties ontworpen.
lodgelife.png

Social Media Onderhoud LodgeLife

Social Media is a lifestyle! En waar komt dat beter tot haar recht dan bij deze in Spijkenisse gevestigde woonwinkel? Voor LodgeLife onderhouden we de volledige social media. Sinds Meediasupport het social media onderhoud onder haar hoede heeft gekregen is de fanbase behoorlijk gegroeid! Voor alle social media kanalen zijn we verantwoordelijk voor de volledige content. We bedenken de posts, zetten toffe acties op én verzorgen de grafische vormgeving om een mooi en samenhangend geheel te creëeren. Met regelmaat ontwerpen en verzenden we de nieuwsbrieven en verzorgen diverse werkzaamheden ten behoeve van de website. LodgeLife maakt voor hun social media strategie gebruik van Facebook, Instagram & Pinterest.
Mysc.jpg

Nieuwsbrieven MYSC parfumerie

Voor MYSC Parfumerie en Beautysalon in Rhoon ontwerpen we nieuwsbrieven van letter tot beeld. We zorgen voor pakkende teksten en de juiste visualisatie bij de pareltjes van producten en services van MYSC. Daarnaast verzorgen we de social media voor Facebook, Instagram & Pinterest.
Konekta.png

Communicatie management Konekta Group

Communicatiemanagement is een breed begrip. Dat is ook precies wat we voor de Konekta Group doen. Elke manier waarop Konekta communiceert zijn we bij betrokken. Van de website tot de social media en van drukwerk tot relatiegeschenk. We brengen woorden en beelden samen in sprekende advertenties maar zorgen ook dat de dagelijkse huisstijl spik en span is. Niet alleen hebben we de huisstijl ontworpen we verzorgen ook drukwerk van hoge kwaliteit voor deze bijzondere opdrachtgever. Bij Konekta kunnen we onze creativiteit écht op de loop laten want niks lijkt te gek. Zo hebben we al diverse malen kekke relatiegeschenken geleverd maar verrichten we met regelmaat grafische werkzaamheden.
Huursnel-advertentnie-1800x1013.png

Drukwerk HuurSnel

Drukwerk van hoge kwaliteit, dat is waar Meediasupport voor wordt ingeschakeld door HuurSnel. De opdrachten van lopen sterk uiteen. Van briefpapier tot visitekaartjes en van sticker tot vluchtplan. You name it, we print it! Naast deze werkzaamheden behoort het opstellen en versturen van nieuwsbrieven ook tot ons takenpakket. We zorgen dat dit mooi samenkomt met de social media en de website welke beide bij ons zijn ondergebracht.

Vraag Dagmar direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden