Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Burak

Burak

Accounting Officer - Burak

Locatie: zaandam
|
Actief sinds: 12-05-2018
|
Uurtarief: € 32
|
Profiel bekeken: 166 keer
|
KvK-nummer: 69821550 informatie

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Accounting Officer

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Beste opdrachtgever,

Welkom op onze profiel.
Onze passie voor het begeleiden van collega-ondernemers én het met plezier delen van onze kennis op alle gebieden van ondernemen heeft ervoor gezorgd dat we een service neerzetten die u bevoordeeld op alle gebieden (denk aan efficiency, fiscale voordelen en (tijds)winst).

Wij kunnen uw dagelijkse particuliere- en ondernemersvraagstukken beantwoorden in de ruimste zin van het woord. Met onze uitgebreide netwerk kunnen wij voor u ook als one-stop-shop dienen en dragen wij al uw zorgen uit aan de juiste partijen indien uw vraag dat vereist.

IB:
Fiscale reserves, aftrekposten, fiscale partnerschap, hypotheekrenteaftrek & eigenwoningforfait, bijtelling, erf- en schenkbelasting, geruisloze inbreng eenmanszaak in B.V., persoonsgebondenaftrek, heffingskortingen, box I-II-III, verschil operationeel- en financial lease en het voordeel dat u daaruit kunt halen.

VPB:
Deelnemingswaarderingen (commercieel en fiscaal), beleggingen, renteaftrekbeperking binnen concerns, financieringen en daarmee samenhangende vermogenkapitalisatie, dividenduitkeringen, houdstercoöperaties met financieringsactiviteiten, investeringen in onroerendgoed entiteiten en niet-aftrekbare bedragen.

BTW:
BTW voor de luchtvaartsector, verschillende prestaties met één BTW-tarief, bijtelling BTW bij privégebruik auto, BTW en sportverenigingen, verleggingsregeling voor bouw-, schoonmaak- en scheepsbouwsector, verleggingsregeling voor B2B transacties binnen EU, afstandsverkopen binnen EU B2C. Ook alle uitzonderingssituaties zijn bij ons in kaart gebracht en wij zullen uw adequaat en consistent blijven adviseren hierin.

Business plan:
Het schrijven van een business plan met marktanalyse, prognoses, liquiditeits- en exploitatiebegroting, begroting voor startkapitaal, uitsplitsing investeringen en de BTW die daarin is verwerkt, uw sector in cijfers uitgedrukt, benchmark.


Met ervaring in het internationale bedrijfsleven én nauw betrokkenheid bij het Nederlandse belastingwetgeving biedt ons kantoor ruime ervaring op het gebied van boekhouden en belastingen.
Ondernemers die naast het zakelijke karakter ook behoefte hebben aan individuele assistentie, daarnaast ook iemand die meedenkt én verder denkt bent u bij ons bij het juiste adres.
Boekhouden, belastingzaken (BTW, VPB, IB, LH, Dividend en meer) én advies is bij ons op maat en bedoeld om u verder te helpen, vooruit te brengen en efficiënter te maken.
De vruchten hiervan plukken we samen. Dat zal ervoor zorgen dat we elkaar als business partners gaan behandelen en dat komt ons beiden ten goede.
Neem contact met ons op en u zult verbaasd zijn van de mogelijkheden en kansen die ons land biedt voor ondernemers én particulieren.

U kunt uw werkzaamheden aan ons besteden die we met plezier op full- & parttime én oproepbasis voor u uitvoeren.

Wij hopen u voldoende enthousiast te hebben gemaakt.

We also render our services in English. Expats are also very welcome, we will guide them through all relevant and applicable laws. Contact us and you will be amazed by the possibilities of the Netherlands.

Uitgevoerde opdrachten

Ondernemingsplan Opstellen voor Advocatenkantoor Schiedam
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die voor mij een ondernemingsplan zou kunnen opstellen voor mijn toekomstige advocatenkantoor in Schiedam.    Het plan zal worden gebruikt voor het aanvragen van een financiering bij de bank. Ik heb het  tevens nodig om te overleggen aan de Orde van advocaten.  Ik…
Schiedam 29 sep

Vraag Burak direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden