Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Burak

Burak
Over Burak

Beste opdrachtgever,

Welkom op onze profiel.
Onze passie voor het begeleiden van collega-ondernemers én het met plezier delen van onze kennis op alle gebieden van ondernemen heeft ervoor gezorgd dat we een service neerzetten die u bevoordeeld op alle gebieden (denk aan efficiency, fiscale voordelen en (tijds)winst).

Wij kunnen uw dagelijkse particuliere- en ondernemersvraagstukken beantwoorden in de ruimste zin van het woord. Met onze uitgebreide netwerk kunnen wij voor u ook als one-stop-shop dienen en dragen wij al uw zorgen uit aan de juiste partijen indien uw vraag dat vereist.

IB:
Fiscale reserves, aftrekposten, fiscale partnerschap, hypotheekrenteaftrek & eigenwoningforfait, bijtelling, erf- en schenkbelasting, geruisloze inbreng eenmanszaak in B.V., persoonsgebondenaftrek, heffingskortingen, box I-II-III, verschil operationeel- en financial lease en het voordeel dat u daaruit kunt halen.

VPB:
Deelnemingswaarderingen (commercieel en fiscaal), beleggingen, renteaftrekbeperking binnen concerns, financieringen en daarmee samenhangende vermogenkapitalisatie, dividenduitkeringen, houdstercoöperaties met financieringsactiviteiten, investeringen in onroerendgoed entiteiten en niet-aftrekbare bedragen.

BTW:
...

 

Vraag Burak direct om offerte

Werk op locatie
Stuur deze aanvraag behalve naar Burak, ook naar andere freelancers in hetzelfde expertisegebied.


Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Geheel gratis!

 

Beoordelingen van opdrachtgevers

1
(1 van 1)

 

Contact

Telefoon / mobiel
0646768686
KvK-nummer
Bedrijfsnaam
Accounting Officer
Social Media

Stuur een bericht