Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Brandon

Brandon Kramer

Ik ontwerp en ontwikkel websites, emails and apps

Locatie: Leidschendam
|
Actief sinds: 15-11-2017
|
Uurtarief: € 50
|
Profiel bekeken: 593 keer
|

Contactgegevens:

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Op zoek naar een freelance Web/App/Email designer en developer die gaat voor kwaliteit, resultaat en pixel perfect design? Aangenaam, ik ben Brandon Kramer, een digitaal ontwerper en developer gevestigd in Den Haag.

Ik ben gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van op maat gemaakte webshops, emails en websites die voldoet aan alle moderne technische vereisten. Mijn designs hebben als hoofddoel het pad naar een conversie zo eenvoudig mogelijk te maken.

Het is voor mij belangrijk dat de communicatie goed en duidelijk loopt en dat ik topkwaliteit lever volgens schema. Met mijn vaardigheden in web, app en email design (Sketch, Photoshop) en HTML5, CSS3/LESS/SASS, Javascript/jQuery/AngularJS, PHP, NodeJS ben ik een flexibele partner en verzorg ik het traject van a tot z, uiteraard altijd gebaseerd op de laatste trends en ontwikkelingen.

Ik denk graag proactief met je mee en help jouw online ambitie te verwezenlijken. Eerst luister ik naar jouw wensen en ideeën, daarna maak ik eerst een ontwerp om het visueel te brengen en aan de hand van jouw feedback werken we naar het eindresultaat.

Je kunt mijn portfolio vinden op mijn website (zie contactgegevens)

Daarnaast tellen het volgende mee:

* Responsive ontwikkeling:
Ik zorg ervoor dat je website of e-mail de juiste indruk maakt voor elke potentiële klant op elk apparaat en browser (denk aan mobiele telefoons, tablets en verschillende beeldschermen)

* Zoekmachine vriendelijk:
Ik schrijf zoekmachine vriendelijke code en structureer alle websites met trefwoorden en metadata op de juiste plaatsen om je website makkelijk vindbaar te maken voor Google

* Digitalisering van bedrijfsprocessen:
Ik digitaliseer en integreer bedrijfsprocessen binnen de website, zowel front- als back-end, en integreer marketing- en CRM-tools.

* Maaktwerk en aanpassingen:
Van kleine tweaks tot aangepaste Wordpress & WooCommerce-functionaliteiten, plug-ins, Shopify- en Lightspeed-apps, ik zorg ervoor dat je gedekt bent.

* Intuïtieve beheerderspanels:
Uw op maat gemaakte Wordpress- of WooCommerce-website en elk stukje inhoud is volledig aanpasbaar en gemakkelijk te beheren.

* Snelheid en prestaties:
Ik zorg ervoor dat je website snel wordt geladen met behulp van snelheidstesttools en geoptimaliseert wordt op paginaformaat, laadtijd en weergavetijd.

* Beveiliging:
Ik zorg ervoor dat je WordPress-site de beste beveiligingspraktijken volgt, zodat deze veilig is tegen plugin-kwetsbaarheden, beveiligingsinbreuken en hackers.

* Kwaliteitsverzekering:
Ik test je website in alle moderne browsers, IE11 en mobiele apparaten met behulp van verschillende tools, om ervoor te zorgen dat alles correct werkt voordat het wordt vrijgegeven.

* Installatie:
Reken op mij om uw Wordpress-website te installeren of uw Shopify- of Lightspeed-winkel in te stellen. Geen extra kosten, ik zorg dat je gedekt bent.

* Nauwe samenwerking:
Onze samenwerking omvat frequente feedbacksessies, een open taakbord en directe communicatie wat cruciaal is voor succes.

* Doorlopende ondersteuning:
Ik maak deel uit van je team. Als je problemen of vragen hebt - laat het me weten. Ik help je graag zo snel mogelijk.

* Hosting & domeinregistratie:
Met zoveel webhostingopties die er zijn kan het lastig zijn om de juiste hosting en het juiste plan te kiezen. Ik zal je in de juiste richting wijzen en advies geven over het selecteren van de beste hosting voor je website.


Ik ben daarnaast bekend met de volgende technieken / systemen:

WordPress, WooCommerce, Shopify, Lightspeed, Prestashop, Drupal, MailChimp, Convertkit, Bootstrap, CSS, LESS, SASS, HTML5, Adobe Photoshop, Illustrator, Sketch, PHP, MySQL, Responsive Webdesign, JavaScript, jQuery, AngularJS, GulpJS, NodeJS, API, XML, SOAP, REST, OSX, Windows, Android, IOS e

Portfolio

iphonesupply.jpg

iPhonesupply

Werkzaamheden: Webdesign, Design naar Wordpress, Wordpress Development en WooCommerce development
dyflexis.jpg

Dyflexis

Werkzaamheden: Design naar Wordpress, Wordpress development, API integraties.
swapnow.jpg

Swapnow

Werkzaamheden: UI design, Webdesign en Concept design
adventura.jpg

Adventura

Werkzaamheden: UI design, Webdesign en Concept design
thebinck.jpg

The Binck

Email template design, Concept design

Uitgevoerde opdrachten

WordPress Website Instellen en Gegevens Invoeren
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen met het instellen van mijn website via WordPress. Ik heb al een theme gekocht dus alleen mijn gegevens zouden er in geplaatst moeten worden en mijn services etc. Het gaat hier om persoonlijke gegevens, social media, prijslijst en blog.    Ik heb een budget van €200,-…
Den Haag 14 jan

Vraag Brandon direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden