Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Profiel

Werkzaam in de muziekbranche op het gebied van sales en management.

Ervaring met: sales, communicatie, management, online marketing, interviews (afnemen, uitschrijven en verwerken in bijv. SPSS en Excel), schrijven van reports en artikelen/creative writing (interessegebieden: voeding, gezondheid, muziek, festivals/evenementen, marketing, communicatie, psychologie), vertalen (EN-NL, NL-EN), administratieve werkzaamheden bookingsagency (travel, financiƫle administratie bijhouden, etc.). Verder heb ik een voorliefde voor alles wat met taal in geschrift te maken heeft en voer ik regelmatig controles uit op de spelling en grammatica van zowel zakelijke, academische als creatieve teksten.

Voor vragen kun je altijd contact met me opnemen!

Referenties

Datum:
22-05-2017
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Bianca is een betrouwbaar persoon die snel en kwalitatief resultaat levert. Fijne persoon om mee samen te werken en aanbevelenswaardig.

Uitgevoerde opdrachten

Transcriberen van Elf Geluidsopnames
Beste freelancers,    Ik heb morgenavond elf opgenomen geluidsopnames die omgezet moeten worden naar tekst. In verband met een tekort aan tijd heb ik hierbij hulp nodig van iemand die mij zo snel mogelijk de transcripten kan leveren.    De opnames zijn interviews die elke keer gevoerd worden door 2 personen. Dit moet letterlijk…
23-05-2017

Vraag Bianca direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden