Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Berbe

Berbe

Locatie: KOCKENGEN
|
Actief sinds: 29-05-2017
|
Uurtarief: € 75
|
Profiel bekeken: 121 keer

Profiel

Ik heb een economische en juridische WO-achtergrond. De afgelopen 10 jaar heb ik gewerkt voor private ondernemers/investeerders gericht op het MKB. Veelvuldig heb ik ondernemingsplannen beoordeeld of ondernemers geholpen met het schrijven of verbeteren van een ondernemings- en financieel plan. Zowel bij de start-up alsook voor het aantrekken van investeerders in de tweede fase. Ik weet als geen ander de beoordelingscriteria van een ondernemingsplan en de manier waarop het plan gepresenteerd dient te worden. Ik sta voor doel- kosten en resultaatgerichtheid. Door de persoonlijke aanpak, en hands-on mentaliteit ben ik in staat jou optimaal te bedienen en het beste resultaat te behalen.

Uitgevoerde opdrachten

Beknopt Businessplan Klein MKB Bedrijf
Beste freelancers,    Ik heb op zeer korte termijn een beknopt ondernemingsplan nodig van mijn huidige bedrijf voor de aanvraag van een financiering. Wij zijn een klein mkb bedrijf en zijn op zoek naar financiering, echter er wordt door de investeerders om een businessplan gevraagd.    Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.
Den Haag 7 jun

Vraag Berbe direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Contactgegevens: