Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Berbe

Berbe

|
Locatie: KOCKENGEN
|
Actief sinds: 29-05-2017
|
Uurtarief: € 0
|
Profiel bekeken: 311 keer
|

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Peter Jorrit Lara Peter Jeanet Dorothy Ewoud Michael Frank Don Gisèle Danou Zita Gaby Martine Rogier

Profiel

SamenBeterOndernemen heeft als missie om zoveel mogelijk startende ondernemers en reeds gevestigde ondernemers succesvol te helpen. Ambitieuze ondernemers die daar waar nodig begrijpen en bereid zijn kennis in te kopen. Daar passen betaalbare tarieven bij. Wij begeleiden en ondersteunen startende ondernemers bij het opstellen van een sterk, waterdicht en onderscheidend ondernemingsplan voor het aantrekken van kapitaal. Maar ook geven wij advies over uiteenlopende bedrijfskundige vraagstukken. Door jarenlange ervaring en bedrijfskundige (wo niveau) kennis. Wij weten als geen andere wat het ondernemerschap inhoudt. En de kennis die houden wij ook peil, want de markt, wet-en regelgeving en gedrags-en beroepsregels ontwikkelen zich in een rap tempo. Kies voor intelligenten en persoonlijke begeleiding, en maak het verschil!

Voor de oprichting van SamenBeterOndernemen heb ik ruim tien jaar gewerkt voor private ondernemers/investeerders gericht op het MKB. Veelvuldig heb ik ondernemingsplannen beoordeeld of ondernemers geholpen met het schrijven of verbeteren van een ondernemings- en financieel plan. Zowel bij de start-up alsook voor het aantrekken van investeerders in de tweede fase. Door mijn ervaring weet als geen ander de beoordelingscriteria van een ondernemingsplan en de manier waarop het plan gepresenteerd dient te worden. Mijn economische en juridische WO-achtergrond is een sterke combinatie om zowel financiële als juridische aspecten te kunnen beoordelen en daarop te anticiperen.

Bekijk ook onze website www.samenbeterondernemen.nl

Referenties

Datum:
26-10-2017
Van:
Rick Visser
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren

Uitgevoerde opdrachten

Algemene Voorwaarden Opstellen (Vergelijkingssite)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die voor mij algemene voorwaarden zou willen opstellen, het gaat om een vergelijkingssite / match idee waar klanten een geschikte rijschool kunnen vinden.    Rijscholen kunnen zich gratis registreren en wanneer een match ontstaat zal er een factuur naar de rijschool worden gestuurd.…
Roden 20-10-2017
Beknopt Businessplan Klein MKB Bedrijf
Beste freelancers,    Ik heb op zeer korte termijn een beknopt ondernemingsplan nodig van mijn huidige bedrijf voor de aanvraag van een financiering. Wij zijn een klein mkb bedrijf en zijn op zoek naar financiering, echter er wordt door de investeerders om een businessplan gevraagd.    Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.
Den Haag 07-06-2017

Vraag Berbe direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden