Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Berbe

Berbe

|
Locatie: KOCKENGEN
|
Actief sinds: 29-05-2017
|
Uurtarief: € 0
|
Profiel bekeken: 531 keer
|

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Frank Sandy Edwin John Marcel Bastiaan Coen Jacobine Jacco Mylène Menno Jeroen Hanneke Jan Margriet

Profiel

Sellmeijer Advocatuur heeft als missie om zoveel mogelijk startende ondernemers en reeds gevestigde ondernemers succesvol te helpen. Ambitieuze ondernemers die daar waar nodig begrijpen en bereid zijn kennis in te kopen. Daar passen betaalbare tarieven bij. Wij begeleiden en ondersteunen startende ondernemers bij het opstellen van een allerlei soorten contracten (algemene voorwaarden, distributieovereenkomsten, privacy verklaringen, aandeelhoudersbesluiten, participatieovereenkomsten etc). Maar ook geven wij advies over uiteenlopende bedrijfskundige vraagstukken. Door jarenlange ervaring en bedrijfskundige (wo niveau) kennis weten wij weten als geen andere wat het ondernemerschap inhoudt. En de kennis die houden wij ook peil, want de markt, wet-en regelgeving en gedrags-en beroepsregels ontwikkelen zich in een rap tempo.

Referenties

Datum:
26-10-2017
Van:
Rick Visser
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren

Uitgevoerde opdrachten

Algemene Voorwaarden Opstellen (Vergelijkingssite)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die voor mij algemene voorwaarden zou willen opstellen, het gaat om een vergelijkingssite / match idee waar klanten een geschikte rijschool kunnen vinden.    Rijscholen kunnen zich gratis registreren en wanneer een match ontstaat zal er een factuur naar de rijschool worden gestuurd.…
Roden 20-10-2017
Beknopt Businessplan Klein MKB Bedrijf
Beste freelancers,    Ik heb op zeer korte termijn een beknopt ondernemingsplan nodig van mijn huidige bedrijf voor de aanvraag van een financiering. Wij zijn een klein mkb bedrijf en zijn op zoek naar financiering, echter er wordt door de investeerders om een businessplan gevraagd.    Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.
Den Haag 07-06-2017

Vraag Berbe direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden